32 gedachten over “De Leugen Regeert bij Groenlinks?

  1. Links moet weer het goede voorbeeld gaan geven zoals het dat deed voordat Kok op de troon werd getrokken (door Beatrix), het voorbeeld van het kritiek leveren, maar dan eerst op jezelf en pas daarna, en zeer bescheiden, op anderen. Wat ze nu doen is zichzelf polariseren met het Eigen Gelijk van alles wat Links zo afschuwelijk en onuitstaanbaar heeft gemaakt voor heel Nederland. Iedereen binnen de hele vleugel lijkt daarvan afhankelijk te zijn geworden: de ‘leiders’ willen zich daarin bevestigd voelen en de volgers kunnen niet zonder de rondzingende samenhang van hun betekenisvolle netwerken. Ook dat is een soort bevestiging, maar dan van de volkomen verkeerde soort, namelijk die van de kopieerfunctie; wat de ander denkt en zegt, knop en plak je naar jezelf en naar de volgende. Samen staan we immers sterker! Ik noem dit het opblazen van de democratie, niet zo letterlijk als Duyvendak en Van der Graaf dat deden, maar evengoed opblazen. Betekenisvolle netwerken zijn de voorkeursbehandelingen van de politieke neefjes en nichtjes, ofwel de vriendenpolitiek. Foto’s in de pers van Rutte die zijn arm om Halsema legt als zij gezellig samenzijn. Als je één zo’n dominosteen uit de aantikkers weghaalt, stopt het bevoordelen en de positieve discriminatie van zichzelf en van wie zij afhankelijk zijn, vandaar dat iedereen de hand boven het hoofd houdt en hoe meer geïmporteerde zielen hoe meer vreugd, heet het.

  2. Vreemd hoor, hoe zeer er wordt afgegeven op links. Alles wat er mis is in ons landje is aan links te danken. Nee, stem maar lekker Wilders. Politiestaat, inperking vrijheden, 100% kapitalistische staat, en denk je dat hij onder Europa uit kan komen? Laat je toch niet bedotten door Populistisch Rechts. Tijd om te emigreren! Rusland iets? ;-)

  3. Overigens een hartelijk welkom aan alle Geenstijlers.

    Dankuwel ……………. sloop ze die Groenlinks filantropen !!

  4. Toch wel apart hoe Groen Links nog steeds bij Links wordt ingedeeld. Als je “leidsvrouw” gekozen wordt tot Liberaal (oftewel rechts) van het jaar 2005, ben je geen linkse koers aan het houden. Je bent dan zuiver naar rechts aan het sturen, ook al kom je wellicht van een linker kant.

    In 2011, staat Femke misschien wel lekker met te knuffelen met Mark Rutte. Om zodoende te vieren dat ze zo lekker gelijkend denken. Nog meer nivellering voor de rijken, nog minder zorg voor de armen.

  5. Pingback: Top Posts « WordPress.com

  6. Pingback: Top Posts Nederlands « ابرلینک

  7. Pingback: Nederlands « my weblog

Plaats een reactie