18 gedachten over “Wat leest Heleen Mees?

  1. Leuk dat feminsme hoor, maar ik zie gewoon een geile donder liggen. En ze leest niet, maar wil gewoon mooi zijn voor de camera, en God zag dat het goed was….

  2. Dat blad wat rechts van haar ligt, en wat ze niet leest omdat ze – met de woorden van TWITVB – druk bezig is geile donder te spelen is een aflevering van The New York Review of Books.

    Home

    (Ze is dus op jacht naar het belezen type.)

    Trouwens, TRS, ze was toch ooit de afdeling New York van de PvdA? Haar economsche ideeen heeft ze wel vaker in de NRC mogen ventileren, en die stukjes waren misschien ook wel rechts, maar eerder van een enorm havisten-niveau.

  3. @zutman
    Ja, PvdA. Zei ik VVD?
    Haar visie op economie is goeddeels type VVD.

    En wat dat boekje betreft: ik doel op het roze boek dat op de bank ligt. Check het topic voor de link *and smile*.

  4. Ik zou op zich wel mijn piem0l in haar willen stoppen, en dan nooit meer bellen.

  5. “En toch was ik beslist geen kakker”

    Auw, wat een contactadvertentie. En die gemene jongens van geenstijl toch weer.

    “In MIND magazine lees je artikelen over jezelf én je relaties met anderen, waardoor je een zelfbewuster en inspirerender mens wordt. Voor jezelf, maar ook voor je partner, gezin en collega’s. Met in elk nummer onder meer psychologische tests – voor iedereen die zichzelf en anderen beter wil leren kennen – en artikelen over wellness, ontspanning en eten. Bekende psychologen en andere deskundigen delen nieuwe inzichten en geven advies. Want wie bewust leeft, leeft gelukkiger. MIND magazine verschijnt 10x per jaar.”

    (Kan ik je een andere leesmap aanraden, TRS?)

  6. Daar zal de afdeling New York zeker wel voor zorgen. Een waardige voortzetting van ‘Vrouwen en Geld’, het discussieproject van de Rooie Vrouwen uit begin jaren 80, lijkt me.

  7. Toch wel een lekker wijf, dat ze je misschien onder tafel lult maakt haar eigenlijk nog geiler.

Plaats een reactie