Imam VerbalJam

mohammed_cartoon1.jpg

In het door Wilders gebruikte vers 56 (klik voor screenshot): staat het ‘nadeel’: ‘Zij die ongelovig zijn in onze tekenen, zullen wij in een vuur laten braden. En telkens als hun huid gaar gebakken is vervangen wij die door andere huid, opdat zij de bestraffing proeven. God is machtig en wijs.’
Een toch niet onbelangrijk detail in de tekst van Wilders is, dat ‘wij’ niet met een hoofdletter wordt geschreven. In de originele tekst is dat wél het geval en wordt met ‘Wij’ God bedoeld. Het zijn daarom niet de moslims die deze straf uitvoeren, maar God zelf.

Tot zover dus het ‘nadeel’. Maar het ‘voordeel’ wordt niet geciteerd, dat staat in vers 57 (klik voor afbeelding):: ‘Maar zij die gelovig zijn en de deugdelijke daden doen, hen zullen Wij tuinen laten binnengaan waar de rivieren onderdoor stromen, daarin zullen zij voor immer en altijd blijven. Voor hen zij er daarin rein gemaakte echtgenotes en Wij zullen hen in een beschuttende schaduw laten binnengaan.’

Eigenlijk een mooie, bijna literair uitgewerkte tegenstelling dus. [bron]

Blogger VerbalJam sluit aan in het rijtje politiek correcte analyses van Fitna. Met mensen als VerbalJam heeft fundamentalitisch islamitisch nederland geen imams meer nodig.

Advertenties

6 gedachten over “Imam VerbalJam

  1. In de practijk ziet het toch zo uit, dat Moslims de executeerders zijn; als beloning krijgen ze dit volgens Imam Al Soeyoeti.

    Al-Suyuti (died 1505 ), Koranic commentator and polymath : “Each time we sleep with a houri we find her virgin. Besides, the penis of the Elected never softens. The erection is eternal; the sensation that you feel each time you make love is utterly delicious and out of this world and were you to experience it in this world you would faint. Each chosen one [ie Muslim] will marry seventy [sic] houris, besides the women he married on earth, and all will have appetising vaginas.”

  2. Het is niet zo erg als je van het hele verhaal niets begrepen hebt, kan de beste overkomen. Maar moet je dat zo nadrukkelijk etaleren? Het is toch wat gênant om dergelijke miskleunen te moeten lezen.

  3. Als ik goed nadenkt, krijgen wij ook aan de Côte d Ázur of la Playa voortdurend nieuwe huid, een beetje bruiner als de vorige,en ondanks de dure drinks dat wij moeten betalen, vinden wij dat het het paradijs is?

  4. Ik kende hem al, maar toch: dank je wel, heel attent. Ik ben het helemaal eens met wat die man beweert. Maar laat ik je niet teveel in verwarring brengen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s