Frans vervoerbedrijf klaagt klokkenluider aan!

algerijnse-straatterroristen-in-frankrijkU hebt het vast al gezien op Geenstijl: het filmpje waarin een passagier door een groepje straatterroristen van -waarschijnlijk- algerijnse afkomst wordt beroofd en in elkaar wordt geslagen. Een filmpje waar je bloed van gaat koken en je maag zich omkeert. Schijnt iedere dag te gebeuren in Frankrijk, dit soort taferelen. Niet in Nederland natuurlijk. Want hier hangen geen camera’s in de bus, uitzonderingen daargelaten.

Het filmpje is door een agent op internet gezet en nu breekt de hel los. Maar niet vanwege het geweld.

Het filmpje veroorzaakt grote opwinding in Frankrijk. Niet vanwege het vertoonde geweld of het hoorbare racisme – het slachtoffer wordt voor hoerenzoon en ellendige Fransman uitgemaakt. De aandacht gaat vooral uit naar jonge agent die deze beelden van beveiligingscamera’s op internet zette – al op 17 december, op Facebook. ‘Ik wilde mijn vrienden laten zien wat mijn motivatie voor dit werk is’, verklaarde hij. Het vervoerbedrijf RATP  heeft een aanklacht tegen hem ingediend. [BRON]

Het moet toch godverdomme niet gekker worden.

Gelukkig zijn de straatterroristen opgepakt.

Update: YouTube wil het filmpje niet op zijn site hebben.

Update: de agent is in voorlopige hechtenis genomen en zal zich tevens moeten verantwoorden voor de tuchtraad voor het verspreiden van de beelden. De president van RATP, Pierre Mongin, vindt verspreiding van de video een misdaad die zijn bedrijf een slechte naam geeft.

9 gedachten over “Frans vervoerbedrijf klaagt klokkenluider aan!

 1. Goed dat die agent in de bak zit! Keihard aanpakken dit soort verstoorders van het linkse multikul sprookje! De multikulkeizer heeft wel kleren aan, en iedereen die denkt dat keizer geen kleren aanheeft, zal branden in de hel!

 2. Ik heb het filmpje gezien en ben blij dat deze agent is opgepakt.
  Verstoring van de openbare droom der redelozen moet streng bestraft worden. Stel je voor. Straks wil niemand meer met het openbaar vervoer reizen!
  Allemaal de schuld van die agent.

  Ook die brave burgers die ongewapend reizen zijn natuurlijk mietjes.
  Wanneer leren ze nu eens dat integreren betekent dat je je aanpast aan degene met de grootste bek.
  Dus hup. Alle allochtonen op een vechtsport.

 3. Vast een Le Pen-stemmer, net zo lang zoeken tot ie een filmpje had met een blank slachtoffer en donkere daders. Dat komt toch nauwelijks in het echt voor.

 4. Je kunt pas praten over geweldloosheid als je weet wat geweld inhoudt. Mahatma Gandhi was een pacifist in hart en nieren maar sloot zijn ogen niet voor de realiteit, in tegenstelling tot wat veel bange, zelfrespectloze, laffe en kruiperige bestuurders momenteel wel doen. De analogie is simpel, lees wat deze vent met ballen zei over (moslim)terreur:

  “De paniek die de overheid en deelregeringen tentoonspreiden in het zicht van gewelddadige islamitische bendes, wijst naar een geestesgesteldheid waar hindoes zich nog van moeten bevrijden. De dertienhonderd jaar van imperialistische expansie heeft de moslimstrijders tot een als klasse gemaakt. Ze zijn daarom agressief. PSYCHISCHE TERREUR IS DE NATUURLIJKE EXPRESSIE VAN EEN AGRESSIEVE GEEST. De hindoe heeft een eeuwenoude beschaving. Hij is in essentie geweldloos. Het overwicht van de niet-gewelddadige geest heeft het gebruik van wapens beperkt tot een kleine minderheid. Niet wetende waartoe die wapens zouden dienen noch de bekwaamheid ze te hanteren, zijn zij op deze wijze dociel geworden op het timide of zelfs laffe af.”

  Gandhi was ervan overtuigd dat de moslims niet zullen ophouden met (psychische) terreur zolang hindoes lafaards blijven. Hij zag geen hoop voor een gezonde relatie tussen de twee gemeenschappen tot dat deze onbalans gecorrigeerd zou zijn. “Maar mijn eigen ervaring,” merkte hij op, “bevestigt de opinie dat de moslim in het algemeen een tiran is en de hindoe een lafaard” Als de hindoes de wens hebben om de moslim-tiran te veranderen in een respectabele vriend, moeten zij leren om te sterven bij het tarten van de grootste risico’s; hindoes MOETEN OPHOUDEN BANG TE ZIJN voor de moslim-tiran.”

  Bron: http://www.hetvrijevolk.com

 5. @SWPAK:
  Gandhi sloeg zijn wijf iedere dag verrot. Zo pacifistisch was hij dan ook wel weer.

 6. Natuurlijk moet deze agent in hechtenis blijven. Zware lijfstraffen, ranselen met een zweep, stokslagen op de voetzolen, dat heeft hij nodig. Hoe durft hij om deze medelanders en kansen jongeren hun ‘kansen’ op het spel te zetten en de wereld laten denken dat ze wel eens crimineel konden zijn, hoe durft hij.
  .
  Okay, nu ter zake, heb zelf meer dan 10 jaar bij de Politie gewerkt (daarom mijn ‘nick’ een zal (hopelijk) naamloos blijven. Collega’s hebben al eens ongewenste visite gehad) en ben blij dat ik dit soort gajes niet meer aan hoef te pakken, want het is frustrerend om te zien hoe je eigen land (Yep, gebeurd ook in 0031) naar de k….n gaat door uitwassen van dit soort.
  Het eerste waar deze gasten mee klaar staan is dat je ze arresteerd omdat ze zwart, bruin, geel of elke andere kleur onder de zon hebben, niet het feit dat ze wat verkeerd hebben gedaan.
  Achteraf krijgt men dan een klacht van een buurtwerker, school hoofd, buurman, kroegbaas, dat de Politie aan het discrimineeren is. Wat ben ik blij dat ik weg ben.
  Bah, ik walg van deze slapjanusen in West Europa en ben in afwachting wanneer het onder Marokaanse vlag gaat worden geregeerd.
  .
  De individuele regeringen zien niet hoe hun eigen land wordt geindoctrineerd door dit rapalje. Het zelfde gebeurde in de dertiger jaren; “Nee, dat gebeurd niet, dat kan toch niet? Nee, dat geloof in niet dat een land de rest van Europa en een gedeelte van Rusland in hun ban kan houden.”
  Kunnen we nog herrineren hoeveel mensen het level lieten? Op het moment is deze waarheid uit de Geschiedenis Boeken in England geschrapt op verzoek van de leiders van Moslim Organisaties!!
  .
  Mensen, wordt wakker, asjeblieft…………..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s