Afvalbak van woordkotsers

Geenstijl bleek een ware afvalbak van woordkotsers. Het non-gesprek dat ik met Peter R. de Vries had werd in het stukje ‘pijnlijk’ genoemd en dat triggerde kennelijk (‘pijn lijk’), maar al snel schoten de reaguurders alle kanten uit. Uiteindelijk ging het vooral over Albayrak. Bij Geenstijl slaan ze aan op elkaar, bij De Telegraaf werden opinies over het onderwerp aangetroffen. Dit was het resultaat: 13 inzendingen hadden een neutraal karakter, ook 13 reacties waren positief voor Peter R., uiteindelijk kreeg ik 27 aanhangers. Conclusie: Peter R. wordt gewaardeerd om wat hij doet, maar minder om hoe hij is. Althans, gebaseerd op dat ene optreden in een talkshowtje van Het Gesprek… [bron]

Bert van der Veer na zijn optreden met een nogal nukkige Peter R de Vries in een programma bij Het Gesprek.

Jammer toch dat ik terug moest omdat ik mijn sjaal in een wrak decorstuk had laten liggen. Peter R. en ik zijn elkaar nog gepasseerd op de gang. We hadden elkaar niets meer te zeggen. We hadden elkaar nooit iets te zeggen gehad.

Een gedachte over “Afvalbak van woordkotsers

  1. Lekker via je eigen weblogje laten weten dat je reacties geteld hebt en dat die vaker positief waren voor jou dan voor de ander. Tsja.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s