Blanke kaukasische mannen

Nu maakt de PVV gebruik van de nieuwsloze luwte om zich af te vragen wat ‘de allochtoon’ ons kost. Laten we ervan uitgaan dat we op ons bureau, als wereldbewoners, een aantal nogal problematische dossiers hebben liggen, waarvan ik er drie uitlicht.

Zaak 1. Een mondiale crediet- en vertrouwenscrisis. Hoofdverdachten: blanke kaukasische mannen, die zich veel in banken bewegen, in grote bedrijven of op ministeries van Financiën. Worden daar buitenproportioneel voor beloond.

Zaak 2. Internationale wapenhandel. Hoofdverdachten: blanke kaukasische mannen, die zich veel in banken bewegen, in gecompliceerde bv constructies of op ministeries van Defensie. Wonen over het algemeen buitengewoon riant en kunnen professionele beveiliging betalen.

Zaak 3. Duurzaamheid en milieu. Hoofdverdachten: witte kaukasische mannen die veel in banken bewegen en natuur vernietigen, met als credo, ‘het zal mijn tijd wel duren’.

De vraag wat de allochtoon ons kost is voor een volwassen samenleving hoogstens een uitdaging. Die uitdaging niet aangaan of verliezen en omzetten in uitzetting, betekent een absoluut gebrek aan menselijkheid.  Dat is ongeveer wat de ‘autochtoon’ ons kost: verlies van menselijkheid en van vertrouwen in menselijkheid. [bron]

Was getekend: Abdulwahid van Bommel.

Als van Bommel over de zwarte medemens zou zeggen wat hij hierboven over blanke kaukasische mannen zegt was hij lang en breed veroordeeld voor racisme. Halloooo Meldpunt Internet Discriminatie, zijn jullie wakker?

Kijk, van mij mag hij het zeggen, ik lig er niet wakker van en voel me niet aangesproken. Van mij mag hij ook Knevel en van den Brink uitmaken voor “Evil Knevel en Dracula” (sic). Maar als van Bommel niet wordt vervolgd door het MDI toont dat eens te meer de hypocrisie van dat soort clubjes aan.

Update: wat lezen we nou in de fatwa die van Bommel heeft uitgesproken over de VVMU?

Het gebruik van discriminerende krachttermen, op basis van geaardheid, sekse, etniciteit, of welk menselijk kenmerk ook, draagt op geen enkele wijze bij aan herstel van waarheid of bescherming van menselijke waardigheid: integendeel!

2 gedachten over “Blanke kaukasische mannen

  1. Zaak 4: Arabische moslims de boven op de wereldolie zitten en de prijs middels een kartel dusdanig hoog houden, dat een uitweg uit de economische crisis extra lang op zich zal laten wachten. Dezelfde arbaische mannen met een mohammed-fetish houden de blanke kaukasische mannen in een wurggreep door de het markt mechanisme al decennia lang met voeten te treden.

  2. Zaak 5: Witte Kaukasische mannen die zich bekeren tot de islam, zo het emancipatieproces van niet-witte moslims belemmeren en met hun warrige schrijftrant verwarring zaaien in de harten van politiek-correcte Volkskrantlezertjes.
    Grappig terzijde: de grote schoonmaak van het VK-forum heeft niet echt geleid tot een betere discussie. Juist de anonieme bijdragen blijken achteraf het beste geweest te zijn, terwijl zowel het oud-linkse/indymedia kamp als de internetjihadisten van de PVV wel de moeite hebben genomen om zich te registreren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s