“fractievoorzitters zijn doodsbang voor Geert Wilders”

journalistenpanel 13-9-2009

Wat ik ervan merk, en wat ik van onze haagse redacteur hoor is, wat erin meespeelt is dat iedereen doods en doods en doodsbang voor Geert Wilders is en volkomen gebiologeerd is en dat iedereen, dat alle fractievoorzitters […] alleen maar bezig zijn met: wat gaat Geert Wilders met de algemene beschouwingen doen.

Zegt Jan Jaap Heij, hoofdredacteur De Pers in het journalistenpanel bij zender Het Gesprek (20:00).

17 gedachten over ““fractievoorzitters zijn doodsbang voor Geert Wilders”

 1. De belangstelling voor het gesprek is dusdanig overweldigend dat onze maximale capaciteit is bereikt. Probeert u het op een later tijdstip nogmaals.

  server rookt.
  Dat zijn geenstijl praktijken TRS, ga jij nou ook al beginnen?

 2. Ik ben overigens benieuwd wat voor storing of ingelaste uitzending dit jaar moet voorkomen dat we Wilders aan het woord kunnen zien bij de beschouwingen
  [edit: uit de spam gehaald]

 3. Mensen zijn niet bang voor Geert Wilders, maar voor het feit dat door hun opgetuigde Keizer helemaal geen nieuwe kleren aan blikt op te hebben en dat Geert dat dan gaat zeggen.

  Don’t blame the messenger!
  Maar neem verantwoordelijkheid voor eigen gecreeerde sprookjes!

 4. Vroeger stond tijdens de Algemeen Beschouwingen de hele oppositie altijd als één blok tegenover de regering. Tegenwoordig staan regering en oppositie samen als één blok tegenover de PVV, die niet eens regeringsverantwoordelijkheid heeft. Bizar!

 5. Sad to see that Wilders’s reality check is repeatedly and fool-hardedly bastardized into “extremism.” Where exactly lies the truth that Wilders is fascist and out for such stuff as ethnic cleansings? And what exactly is behind the government and the court’s feverish opposition to his goals? Is it perhaps a longstanding and profound desire to be actually absorbed by those who Wilders opposes, those who have long terrorized his country and the rest of the world – out of the historical laziness and the path of least resistance that started it all in the early 60’s with the impudent neo-colonialism that Holland rammed down our throats to alleviate itself from the jobs with the brooms? Or is it an example of the ‘Stockholm Syndrome’ – one comes to love ones torturer? Or is it simply that the emperor indeed has no clothes, and we must downcast our eyes and shut our mouths? Glad to know that I left well in time in the early 80’s when with much less information than Wilders required, I could see the writing on the wall already. It does not come as a surprise that the huddling, quivering masses like to stick their heads in the sand and find ways to justify the oppression, epitomized by the flailing invective hurled at Wilders from all directions, as well as the degenerate idea of the noosed up Wilders doll. I decided long time ago that I did not need to be subjected to the primitive mentality of these neo-colonialist imports who continue to be cuddled and pampered by the so-called Dutch ‘tolerance,’ not to mention the betrayal by my own country’s government to subject me, as a woman, to individuals who at best do not respect women and in the worst case see it fit to noose them up, just like that doll. Not to generalize, but when someone is out to cut your head off, you cannot smoke the peace pipe with him. The ‘school project’ of the doll is a direct denial of the reality, but perhaps its creators are indeed begging to adopt the lifestyle of those who aim to oppress. A burka is easily made from a couple of old potatoe sacks, kids. Start wearing ‘em.

 6. Ik denk dat het niet zozeer angst is, als wel volkomen onmacht tegen de met stelligheid gebrachte dommigheid van mijn heer Wilders.

 7. @Peter

  Je had de dommigheid waarmee Wilders tegemoet wordt getreden niet, treffender kunnen demonstreren!

  Probeerhet de volgende keer s met argumenten in plaats van volstrekt misplaatste kwalificaties!

 8. welkom in het land van staat en politie, waar de linkse elite zijn zakken loopt te vullen, ze vervolgbaantjes veilig stelt, loopt te declareren alsof ze een minimum loontje hebben, onder tafel afspraakjes maken die hun eigen toekomst alleen maar veilig stellen…
  het land waar u keihard gestraft wordt als u iets fout doet, of je baan kwijtraakt als je iets fout heb gedaan. kijk naar de kamer je lekt informatie en je moet een maand in de hoek staan.. in het echte leven is dat gewoon “op staande voet ontslag”….
  maar de hard werkende burger die het land moet dragen, word niet door ze eigen land op handen gedragen…
  en dan staat er iemand op die de waarheid verteld, de zegt waar het op staat en die wordt door de hele linkse elite als joker weg gezet, een leugenaar..
  MAAR deze linkse elite is wel even vergeten dat ze zelf ook allemaal leugens loopt te strooien, er een potje van gemaakt heeft en dit nog steeds doet… en geert wilders legt gewoon de vinger op de pijnlijke plekken omdat hij aanwijst wie de graaiers zijn…
  als enige oplossing hiervoor hebben dit linkse tuig alleen maar als wapen om hem te demoniseren, hem als racist uit te maken en ergere van dit soort dingen.
  als ze nou eens de fouten die ze gemaakt hebben terugdraaien, maar uit angst voor gezichts verlies (internatinaal gezien) laten ze alles maar doorgaan.
  en als je dan kijkt iedereen gaat er op achteruit, maar het koningshuis gaat meer krijgen…….. en dan te bedenken dat de oranje nassau, en de van ambtsbergjes VUISDIEP in mega machige en vooral geheime organisaties (denk aan bilderberg group en nog een paar die wij niet eens weten dat ze bestaan) zitten, waar ze al genoeg geld mee verdienen of verdelen, dan denk je toch wordt het niet tijd dat koningshuis eens te privatiseren. onze belasting centen gaan daar naartoe en daarna zetten het koningshuis dat om in zg “fondsen” die weer in het buitenland zijn waardoor ze geen belasting erover betalen. dat is PURE onduiking van ons systeem daar moet wat aan gedaan worden, laten we stoppen met ontwikkelinghulp, we kunnen de wereld niet dragen op onze kleine schoudertjes. en als we zo nodig dat willen doen, laten we dan dat geld uitgeven als we het over hebben, maar we hebben TEKORT… 380 miljard… 550 euro per seconden komt erbij… laten we ook stoppen met geld in commerciele zaken te steken (zoals banken).. waarom moeten wij betalen voor de fouten van het bankwezen uberhaupt?
  zo ken ik er nog 1, laten we het eens over pensioen hebben. die potjes zijn leeg maar hoe kan dat in vredesnaam??? laten we van alle mensen die pensioen betalen als 100% zien… van die 100% redt niet 100% zijn pensioen, hoe kan het dan dat er geen geld meer is… mijn opa die had 150% pensioen opgebouwd en kan nu blij zijn met nog geen 100% van ze pensioen. hoe kan dit??? dat komt omdat de hoge heren van dat bedrijf met hun “zakenvergaderingen” met veel eten, drinken en hier en daar een prostitué, en niet te vergeten die BELACHELIJKE bonussen die ze even hebben lopen graaien… en zo gaat dat…
  en is dit allemaal nu veranderd, nee dus nederland zal nog meer geld gaan lopen uitdelen. en dat is waar we in leven… en dit gaat nog veel verder komen. ik heb maar 1 grote oproep aan de rest van nederland. beste medeburgers… kijk hoe bang de hele regering is omdat ze weten dat ze aan de beurt komen, laat je niet gek maken door de hele linkse elite die bang is en laten we met ze alle op de PVV stemmen, op naar de 45 zetels… en dan kunnen alle partijen niet meer om hem heen.. geloof me dan gaat het anders worden.. dan gaat het stoppen met belachelijke boetes voor 5 KM te hard rijden, met belastingen op producten verhogen. en de burger alleen maar meer laten betalen, want dat geld kan ook ergens anders vandaag gehaald worden. laten we stoppen met de burger alsmaar te laten bezuinigen op stroom, wij burgers gebruiken maar 20% van het stroom verbruik, 80% wordt opgenomen door fabrieken, kantoren en andere commerciele zaken. als daar 1% wordt geminderd hoeft dit niet van de burger gevraagd te worden… ach zo kan ik nog wel uren doorgaan met hele verhalen maken over hoe het anders kan. soms zou ik wel eens willen om in de kamer te gaan zitten NAAST geert wilders… want ik denk dat de politiek aan wilders nog maar een makkie hebben vergeleken met mij.

 9. Pingback: “The Battery is Dead” A fantastic, on point speech by Geert Wilders | Vlad Tepes

 10. Pingback: Geert Wilders: Al gobierno holandés se le acabó la batería « NUEVA EUROPA- Nueva Eurabia

 11. Pingback: “The Battery is Dead” | Gates of Vienna

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s