Leuk Marokkaans kereltje

Meteen daarna heb ik een gesprek met een op zichzelf leuk Marokkaans kereltje. Hij zegt: zie je die auto’s daar staan? Je kunt ons beter extra geld geven voordat ze in de brand gaan. [bron]

Eberhard van der Laan schiet zichzelf in de voet in het artikel waarin hij verklaart dat het probleem Wilders zichzelf door implosie zal oplossen.

5 gedachten over “Leuk Marokkaans kereltje

 1. Koenders zat gisteren bij P&W ook te dreigen met dat we meer massa-immigratie en terrorisme krijgen als we niet aan ontwikkelingssamenwerking doen. We moeten dus met geld smijten anders worden onze auto’s in fik gestoken.

  Nou Bertje, als het zo moet, dan mag je die compleet zinloze linkse hobby van je steken daar waar de Afrikaanse zon nooit schijnt!

 2. Geef geld of ik gebruik geweld!

  is dat niet: hoe ROOF in zijn werk gaat? of is dit nou CHANTAGE? of (BE)DREIGING?

  Is het mannetje opgepakt? nee? dus ik mag ook dingen roepen als:
  ‘he, eberhard! zie je die moskee? afbreken! anders zetten we deze hele stad in de fik!’

  tuurlijk: eberhard, zou toch geen TWEE MATEN willen hanteren, en de EIGEN inwoners van het land DISCRIMINEREN?

  dus: als eberhard wel kan lachen om ‘geef geld, of die autoos gaan in de fik’, kan ie vast ook lachen om ‘wij betalen geen belasting meer, en als je nog een keer om ons geld vraagt, steken we je huis in de fik’

  natuurlijk! zal eberhard, ons, over DEZELFDE kam scheren. en ons niet willen DISCRIMINEREN! of: zou eberhard er TWEE maten op nahouden:

  een voor de nederlanders, die kapot kunnen vallen, hun bek dicht moeten houden, en geld ophoesten, en een, voor de KOLONISTEN? die alle mogen verzieken en verkankeren en bedreigen: en dan ONS geld kado krijgen, van eberhard?

  EBERHARD! hoeveel KOST elke immigrant nederland gemiddeld? dat WEET jij niet? maar daar zijn toch al RAPPORTEN over, eberhard? of WIL je het niet weten, zoals iemand die BEROOFT word, niet wil weten, hoeveel geld IE KWIJT IS.

 3. Wat elke moslimkolonist het land kost:
  http://www.nidi.knaw.nl/web/html/public/demos/dm03101.html

  Ook zal van der laan toch wel weten, hoeveel vaker een moslimkolonist iemand berooft etc? of zal ie die cijfers niet bij de hand hebben? als minister? en verantwoordelijke? http://www.cbs.nl/NR/rdonlyres/FA26E32C-250B-4D1D-B3B9-35085B6C48BC/0/2005verdachtvancriminaliteit.pdf

  moet je eens voor de grap kijken, op pagina 33 van de pdf (29 van het document zelf)

  Ziet u dat? dat zijn geen cultuurverschillen meer: dat is een PLUNDERTOCHT.
  wie zegt, dat marokkanen 4 tot 5 keer crimineler zijn, is geen rassist. MAAR EEN REALIST.

  maar: waarom zit er dan een DROMEND kabinet, aan het roer van ons land?

 4. Als iemand dat tegen mij zou zeggen zou mijn reactie heel simpel zijn. Ik zou tegen zo een figuur zeggen: ik geef jouw geen cent dus ga je gang maar, hou er echter rekening mee dat op het moment dat je mijn auto in de fik probeert te steken ik jouw kop eraf hak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s