Vrouwen van Moslim Studenten Vereniging mogen niet in beeld

“Ik zou uberhaupt niet begrijpen waarom je als meisje op televisie wil komen.”

Aldus de mannelijke voorzitter Lieven Hanssen (student Arabisch en Islam) van de MSV Nijmegen, de Moslim Studenten Vereniging van de Radboud -emancipatie- Universiteit. Vrouwelijke leden mochten van de mannelijke leden niet voor de camera verschijnen? Hier de beelden:

Waar zou Lieven Hanssen toch aan die ideeën komen? Misschien omdat ene Martijn de Koning hem les geeft?

Update: En het wordt nog veel leuker. Lees het vervolg topic!

51 gedachten over “Vrouwen van Moslim Studenten Vereniging mogen niet in beeld

 1. Oi Wim, mijn reactie van 5.21 PM was weer een reactie op @pvvstemmers van 5.17 PM.
  Godwins zijn niet zo mijn ding, hoewel de aanhaling van de Boschnische SS (4.36 PM) in dat kader louter functioneel is (mag ik toch hopen).

 2. Wat een achterlijke idioten.Zo te zien wilden die dames maar wat graag op de TV!.Maar nee, kneus Lieven is ook een gristenhond en blijkbaar net zo fundi als die achterlijke allah akbaridioten.Het komt mij echt de strot uit, dat linksche gepamper met de islam.Pest is dat dit alles langzaam maar geleidelijk in onze samenleving doordringt en onomkeerbaar is.
  Wie trekt de grens?.Dat te bedenken dat ik ooit zelf ver links was in een ver verleden.Verstand komt met de jaren..De meest vrije geesten waren die geinterviewde dames,ken je nagaan.Ik word een beetje misselijk, kent u die uitdrukking?..

 3. @Henk de Ontwetende

  Je bent echt ontwetend.

  We hebben geen problemen met de Islam alleen de uitwassen ervan.
  Zoals Islamieten en dat soort dingen.

 4. Schofferend voor alle dames op studerend aan Nederlandse Universiteiten ! Deze club moet direct verboden worden ! En de voorzitter enkele reis terug naar de woestijn !

 5. Lieven lijkt Vlaams van origine? Curieus crapule.

  Hoorde deze middag Marokkaans meisje zeggen; ‘gaan we naaktzwemmen in zee?’

  Het wordt ongetwijfeld lente. Verwacht zomerse taferelen. Ben dan dus ook tegenstander van de kuitdoek, dijlap en kontflap. Borstweringen blijven getolereerd. (tja, iek zen n’n tettenman)

  In ’t vooronder worden de klappen opgevangen, aan de achtersteven worden ze uitgedeeld. Ofwel; steek je nek uit en groei als karakter.

  Na de zomer wordt het ongetwijfeld weer herfst. De gedachte maakt u Nu al zwaarmoedig? Zoek hulp, want erna gloort alweer een winter.

  Geloof, Hoop en Spelen, want het brood moet zakken in prijs. Toch?

 6. 1. Punktualiteit wat is dat?
  2. Noord-Korea? O ja communisme=atheïstisch, dus die mensen geloven niet in een god, maar wel in toevallige natuurlijke selectie. Waarom zou ik trouwens emigreren omdat er hier domme mensen wonen? Kan je beter tegen vechten!
  @AIVD: vechten met den pen!

 7. Zeer zorgwekkend beeld wordt hier geschetst. Met name de secretaris die de moslimvereniging onderscheidt van ‘Nederlandse verenigingen’ (sic!).
  Dit, gecombineerd met de afgeschermde sfeer, is een onwenselijke combinatie.

 8. Ik was zelf ook aanwezig en ben een van de geinterviewden, de afspraken van te voren waren dat er toestemming gevraagd werd of je geinterviewd wilde worden of niet, ongeacht man of vrouw, het ging puur om het feit dat de aanwezigen zich niet ongemakkelijk zouden gaan voelen omdat ze niet wisten wat ze moesten antwoorden. Dus het feit dat de afspraken niet zijn nagekomen zegt iets over de cameraploeg en niet over de msv. Het was een super gezellige avond met zowel moslims als niet-moslims, mannen en vrouwen.

 9. @Anoniem
  Als het al waar is wat je zegt, wat verandert dat aan de uitspraak van Lieven Hanssen en het feit dat Budak blijkbaar kind aan huis is bij de MSV?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s