Christentekkel

Wat is die Rouvoet een viezig mannetje, zeg. Een christentekkel met een obscene seksuele frustratie die hij rechtvaardigt door te verwijzen naar schimmige Bijbelteksten.

Het eerste wat hij deed toen hij de portefeuille van Ronald Plasterk overnam, was homo-emancipatie eruit gooien. Rouvoet wenst namelijk niets met homo’s te maken hebben, want dat mag niet van zijn geloof, dus daar wil hij zijn viezige kluifjes niet aan branden. […]

God, wat ben ik blij dat ik geen homo ben in deze tijd. Niet alleen word je bedreigd door een woestijngeloof dat je met bijzonder veel genoegen van het hoogste gebouw in de stad wil afdonderen, ook het conservatieve christentuig wil je het land uit geselen. [bron]

Theodor Holman maakt terecht duidelijk dat de homo’s niet alleen van de islam en het Marokkaanse straattuig iets te vrezen hebben.

8 gedachten over “Christentekkel

 1. Wat als Jezus een homo was? Dat hij alleen mannelijke apostelen om zich geen verzamelde is immers enigszins dubieus. Toch?

 2. Rouvoet wijst terecht de portefeille homo-emancipatie af, want er is toch ook geen portefeille pedofilie-emancipatie? Waarom het een wel en het ander niet?

 3. Ah Wat verwachten jullie van een Reli-Fascist als Andre Rouvoet die denkt boven de wet te staan en ondertussen strafeloos kinderen ontvoeren van hun Ouders vandaan em bezig houd met Bloedbanden doorteknippen.

  Het is een kwestie van tijd dat deze verdachte crimineel alias reli-fascist zich zal moeten verantwoorden voor de rechter wegens ernstig schending van mensenrechten en geestelijke (kinder)mishandeling.

  Door de val van de reli-kabinet is die nu ook minister van onderwijs geworden,
  hoezo volledige macht over onze Jeugd..onze Furher. ;-(

 4. Dreetje, dat hoef ik niet dat doe je zelf al:
  Andre said, on 28 februari 2010 at 9:51 AM
  Rouvoet wijst terecht de portefeille homo-emancipatie af, want er is toch ook geen portefeille pedofilie-emancipatie? Waarom het een wel en het ander niet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s