Kerels

Fawaz heeft er wel een antwoord op: normaal gesproken blijft de Ware moslim weg bij verkiezingen. Maar uitzonderlijke tijden vragen uitzonderlijke middelen. En de opmars van de PVV in Den Haag is zo’n situatie. En dan mag er van de Geschriften worden afgeweken en gestemd worden. Op welke partij spreekt Fawaz niet direct uit. Maar de opdracht is te kiezen voor partij die het beste de belangen van moslims dient. ‘Je moet als moslim kijken of je stem voor een partij niet strijdig is met het islamitische geloof. Als bijvoorbeeld een partij voor homo’s is, wordt het lastig’, zegt Fawaz. “Een moslimpartij is dan wel een logische keuze”. De moslimpartijen die in Den Haag meedoen spelen er handig op in; na afloop staan ze te flyeren voor de ingang.

“We moeten binnen de overheid kerels hebben die de moslimgemeenschap zullen dienen.”[bron]

6 gedachten over “Kerels

 1. En weer zit dat gesubsidieerde zootje padvinders* met de ogen wijdopen te dutten.
  Want politieke uitspraken horen niet thuis binnen moskeeën. Als die geschifte Fawaz Jneid politieke oproepen doet en stemadviezen geeft,heeft dat niks met de vrijheid van godsdienst te maken, dat is pure politiek bedrijven.
  *AIVD, hoofdvestiging zit in Leidschendam.
  http://tinyurl.com/2whlun
  http://tinyurl.com/yz994tf

 2. Dat die haatbaard nog steeds niet naar een Syrische woestijn is getrapt !
  Ook hier weer een bewijs vanhet landverziekende linkse wanbeleid !
  OOK daarom stemmen wij PVV !

 3. Wanneer trekken ze zijn paspoort niet eens in, en zetten hem over de grens .?
  Meer landen hebben dat gedaan waarom deze regering niet , er is toch alle reden
  voor, voor wat die man zegt.

 4. De Labour partij in Engeland zegt, dat radicale moslims zich geinfiltreerd hebben in hun partij. Ik zou zeggen: trap ze eruit, want ze infiltreren zich met het doel om de westerse wetten om te buigen naar de islamitische. De westerse landen hebben het recht om zich te mogen verdedigen tegen de vijand en mogen radicale moslims dus het land uitknikkeren. Dat zelfde proberen moslims ook in NL te doen: infiltreren op belangrijke posten om onze wetten om te willen buigen naar hun moslim-hand.en dat moeten we niet hebben. Moslims komen niks te kort in NL, sterker: ze krijgen meer toegezegd dan de Nederlanders zelf, dus ik snap niet dat er een aparte moslim-partijen moeten komen. Het is zelfs al zo ver, dat imams zeggen, dat Nederland niet moet denken dat ze de wet zomaar kunnen veranderen. Wie zijn zij “moslims” om voor andere landen te bepalen welke wetten zij mogen aannemen en welke niet!

 5. Hij zoekt “kerels” die de moslimgemeenschap zullen dienen…tip! Vraag Wouter Bos eens,die is daar een kei in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s