Gezellig

Geen straat in Almere wordt veiliger door een hoofddoekjesverbod.

Geen jongere krijgt meer kansen door stadscommando’s.

Kies Groenlinks en je krijgt een stad die van haar allochtonen houdt.

Femke Halsema op campagne in Almere. Groenlinks heeft het duidelijk nog steeds niet begrepen.

10 gedachten over “Gezellig

  1. natuurlijk is het een onzinnig voorstel van de PVV; maar de taal die Halsema uitslaat is er een uit het oude multikulti tijdperk. Links heeft het voortdurend over het geven/krijgen van kansen, alsof niet iedereen volop kansen krijgt in dit land, en ik durf te zeggen: ook nagenoeg dezelfde kansen. Het probleem is niet de kansen krijgen, maar ze nemen. Dus opleiding afmaken ipv dropout worden en drugs gaan verkopen, oude vrouwtjes beroven of inbreken omdat dat meer oplevert. Dat is wat de VVD goed formuleert: een partij voor mensen die iets van hun leven willen maken.
    Overigens is het verschil tussen bestuursverantwoordelijkheid en partij ideologie dat Niemoller maakt onzinnig.

  2. Hoezo? Als dat je partij ideologie is. Dat is in dit geval wel het voordeel met de PVV, je weet wat je krijgt. En waar je dus niet op moet stemmen als je dat niet wilt.

  3. In dat geval kan de PVV dus alleen besturen als ze gemeentelijk en landelijk een absolute meerderheid behalen want geen enkele andere partij wil daar de vingers aan branden. Van mij mogen ze maar als atheïst had ik liever gezien dat alle uitingen van religieuze symbolen verboden werden voor dragers van overheids uniformen dus niet alleen hoofddoekjes. “Politieke” partijen als de CU, SGP en die gruwel van Hennie Kreeft mogen ze wat mij betreft ook uit de politiek weren en als we echt strikt seculier bezig zijn mag het CDA ook nog opdonderen.

  4. Ach ik zou zoveel graag willen zien, maar dat gaat de PVV niet voor me doen. De PVV zegt trouwens dat hoofddoekjes uberhaupt zijn verboden in die gebouwen, dus niet alleen voor personeel !

  5. Toch jammer dat ze juist door een paar van die extreme standpunten veel potentiële stemmers wegjagen die wel achter de hoofdmoot van hun verkiezingsprogramma staan. Ik zelf sta bijvoorbeeld 100% achter het PVV immigratiebeleid, harde aanpak voor de straatterreur en de sociale punten. Maar van zo’n enkelzijdig verbod op hoofddoekjes gaat zelfs mijn onderbuik in de kramp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s