Alariachi doet boehoe

[TWITVB]

Jihad Alariachi, what’s in a name. Ze is moslim en een goede moslim accepteert geen homo’s, en al helemaal geen islamitische homo’s , aldus Alariachi. Ze werd door Geenstijl ontmaskert als hypocriete boeroepster voor het even zo hypocriete clubje genaamd Nederland Bekent Kleur van subsidiefetishsit Rene Danen. Zelfs NBK kon er uiteindelijk niet omheen om Alariachi van het programma te schrappen. In plaats dat Alariachi een inburgeringscursus gaat volgen, eens goed haar zonden gaat overdenken of eens een goed boek leest in plaats van die islamitische indoctrinatieshit, gaat Alariachi nu janken op het weblog van Wijblijvenhier.nl. Want mensen, het echte slachtoffer is natuurlijk Jihad Alariachi, aldus Jihad Alariachi:

Elsevierjournalist Jeroen Langelaar heeft een vijf jaar oud Meiden van Halal aflevering aangehaald over homo’s, waarin ik mijn mening geef over homo’s. Die hij weer op zijn manier heeft geïnterpreteerd. Ik schijn nu een anti-homo moslima te zijn en ben het daarom niet waard de manifestatie tegen discriminatie en intolerantie te presenteren. [bron]

Er was geen woord frans bij wat Alariachi zei: “Ik accepteer gewoon geen moslimhomo”. Maar de schuld ligt niet bij Alariachi maar bij de interpratie van de journalist. Oh is dat zo? Want al in de volgende alinea schrijft ze:

Vijf jaar geleden hebben we als De Meiden van Halal onze eerste uitzending toegeweid aan homoseksuele relaties. Bij bijna alles wat ik voor het eerst doe, blunder ik. Deze uitzending is daar een goed voorbeeld van.

Tja, kan gebeuren natuurlijk. Dus Alariachi is tot bezinning gekomen en is nu een piekobello-multiculti-makelovenotwar-moslimaatje dat ook haar homoseksuele medemensen als mensen ziet en niet als aanmaakblokjes voor het vagevuur? Uhm nee, toch niet:

Ik zal eerlijk toegeven dat ik dit onderwerp lastig vind. Het roept bij mij namelijk nog een aantal vragen op. Hoe zit dat precies met je geloof begeleiden en homo zijn? En als je nou als moslim homo bent, is dat een zonde? Moet je dan kiezen tussen je geloof en het praktiseren naar je geaardheid? Geen idee! Maar gelukkig hoef ik daar niet al te veel over na te denken.

Watblief? Je wilt een antiracisme manifestatie presenteren, maar nadenken over discriminatie van homo’s door Islamieten, nee dat is niet nodig?! Alariachi is een kleinburgerlijk conservatief geïndoctrineerd dom wicht, punt uit. Dat bevestigt ze met haar laatste opmerking:

Ik ben tegen gaybashing en heb moeite met gaygedrag in het openbaar, maar dat heb ik ook met heterogedrag in het openbaar. Elkaar aflebberen op een bushalte vind ik ongepast.

En wederom vragen wij ons af: waar zijn de gematigde moslims, mensen die afstand nemen van figuren als Alariachi?

10 gedachten over “Alariachi doet boehoe

 1. Ze staat in moslimkringen ook wel bekend als Jihad met de betonnen broek.
  Daar bedoelen ze wat mee!

 2. In een moskee mogen net als in een darkroom alleen maar mannen komen. In een darkroom moet de ene helft van de aanwezige mannen op de knieën gaan zitten en voorover buigen, in de moskee moeten alle mannen (behalve een) op de knieën gaan zitten en voorover buigen.
  Op homo-ontmoetingsplaatsen en darkrooms komen mannen die het prettig vinden om geneukt te worden, dat is hun keuze. Dat is hun eigen keuze, en als ze geen zin hebben dan komen ze niet.
  In de moskee komen moslims, ze moeten verplicht komen, komen ze niet dan volgt er een gesprek met de imam. De mannen die in de moskee komen worden verneukt door de imam, zij moeten hun zakat (een vastgesteld percentage van het inkomen) afdragen. De imam moet ook leven, de auto moet betaald worden en Allah kan veel maar gebouwen betalen daar heeft hij nog nooit van gehoord. Homo worden geneukt omdat ze het prettig vinden, daar doen zij niemand kwaad mee. Moslim geestelijken die verneuken moslims, deze worden afgeperst om geld af te dragen, ze moeten rituele handelingen verrichten, op straffe van eeuwig branden in de hel. Geeft men geen geld aan de moskee of de imam dan gaat men na de dood ook naar de verdommenis.
  Het wordt tijd dat dit soort onzin eens bekend gaat worden. Het zou goed zijn als die Allah eens een tijdje in een darkroom zou worden opgesloten en dat die Allah dan door alle aanwezige mannen eens flink in zijn kont zou worden geneukt. En als de mannen leeg zijn en uitgeput dan moeten de werkman handschoenen er maar aan te aps komen om Allah eens lekker te gaan fisten.
  Wat een verachtelijk zootje is die islam! Een stom varken dat geen eens geld kan scheppen wordt vereerd. En wat nog erger is, de moslims weten helemaal niet dat ze elke dag weer opnieuw totaal worden verneukt! het komt niet in ze op om na te denken! Er zijn domme mensen op de wereld, er zijn achterlijke mensen op de wereld en ook imbecielen, maar de overtreffende trap is de moslim.

 3. Jihad moet terug naar haar roots samen met haar gevolg. Een tentenkamp en zandbak zou haar niet misstaan.

 4. Ze accepteert geen homo’s? Duidelijk ook geen christenen, Joden, Boeddhisten, Israëliërs, Koerden, Peshmerga’s enzovoorts. Hetzelfde zoals in het Midden Oosten de Sjiieten de Soennieten niet mogen en andersom en vele stammen elkaar het licht in de ogen niet verdragen. Daarom jarenlange bloederige oorlogen! Weet u wat ik niet accepteer,.? HAAT, dood en verderf, het diepste Rotte bloedhaat! De liefde zal zegevieren ….liefde zal het krachtigste wapen zijn, waardoor geen enkel mensenhand niets meer doet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s