Steniging

Steniging is een van de wreedste straffen die ooit is bedacht en helaas nog steeds wordt uitgevoerd. Als een dergelijke straf tegen dieren werd gepraktiseerd, zouden dierenactivisten wereldwijd ongekend verontwaardigd zijn. Gek genoeg merk ik veel minder verzet tegen deze onmenselijke straf wanneer het gaat om steniging van mensen.

Stel je voor dat een hond of een aap in de grond tot aan zijn schouders wordt ingegraven zodat hij niet kan weglopen terwijl hij bekogeld wordt met stenen door mensen die in een cirkel om hem heen staan, totdat hij sterft! Alleen al het beeld is te wreed voor woorden. Toch is dat precies wat Sakineh Ashtiani, een 43-jarige Iraanse vrouw en moeder van twee kinderen, te wachten staat als ze geen gratie krijgt. [bron]

Als het in de VS zou gebeuren zou de wereld ook hel en verdoemenis schreeuwen. Maar een islamitisch land is moreel nou eenmaal onschendbaar volgens de normaliter zo snel verontwaardigde elites.

3 gedachten over “Steniging

 1. De Islam is het werkpaard van Marx dat het Westerse kapitalisme zal vernietigen. Vandaar dat links het allemaal best vindt wat die barbaren doen.
  Neem een hardcore-feministe als Anja Meulenbelt, ooit gehoord over vrouwenbesnijdenis?

 2. Als het in de VS zou gebeuren zou de wereld ook hel en verdoemenis schreeuwen. Maar een islamitisch land is moreel nou eenmaal onschendbaar volgens de normaliter zo snel verontwaardigde elites.

  Bullshit, mensen interesseren zich niet voor Afrika en Azië.
  Een paar dode Amerikanen en de wereld is te klein, een paar miljoen dode Afrikanen en iedereen slaapt verder. Doodstraf in de USA noemt ment humaan en eerlijk, is Azië is het barbaars, maar de uitkomst is hetzelfde.
  Een mensenleven is pas iets waard als het een Westers mensenleven is.
  Jammer genoeg uiteraard…

 3. “mensen interesseren zich niet voor Afrika en Azië.”
  Oh? Talloze campagnes uit desintresse?

  “Uitkomst is hetzelfde”
  Soms is het niet alleen de uitkomst waar het om gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s