`geschiedenis herschrijven`

Bosma is de hypemeister van de PVV die er zorg voor moet dragen dat de agenda en standpunten van de partij door de media worden overgenomen. Saillant in verband met het onderwerp Nationaal Historisch Museum is dat Bosma juist probeert de geschiedenis te herschrijven ten behoeve van zijn eigen ideologie. Recent publiceerde hij een boek waarin hij onder meer beweert dat Hitler onderdeel was van de ‘linkse kerk’. [bron]

Misschien moeten ze bij Joop.nl dit eens lezen.

Een gedachte over “`geschiedenis herschrijven`

  1. Het leukste zijn de reacties bij de Joop. Sommigen, zoals ene Red Cat hebben niet eens door dat ze niet op de partij-site van de SP zitten. Reactie twee gaat al ergens anders over: En de PVV is ook nog eens een partij van draaikonten! Wat een stelletje sneue gasten.

    Daarnaast moet je wel heel dom zijn om niet te zien dat Hitler een nationaal-socialist was.

    O ja ook opvallend deze reactie, op opmerkingen dat Marijnissen een gepasseerd station is, en dat de PVV ook wel linkse standpunten heeft:

    “Voorlopig stemmen ze met alles in wat CDA en VVD willen Pensioen word verhoogd er word gekort op de minima, op het onderwijs, noem maar op, en ook de tsunami van Polen golft gewoon verder het land in bij Lobith…”

    Dat laatste, dat vind ik zo gek. Bij linkse partijen lijkt het heel gewoon om te schoppen naar de echte armoedzaaiers, de Polen. Juist bij de groep arbeiders waar zij voor zouden moeten opkomen gaan alle remmen los.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s