Uitgesproken Vara strafbaar vanwege Hitlersnor op Wilders? (1 update)

Onderstaalde still komt uit het programma Uitgesproken Vara van 26 november j.l.

Smaakvol, nietwaar? Maar wacht even.

(Novum) – Een 67-jarige man uit Purmerend die in 2004 foto’s van toenmalig minister-president Jan Peter Balkenende heeft beklad met hakenkruizen en een Hitlersnor moet een werkstraf uitvoeren van vijftig uur. Dat bepaalde het gerechtshof in Den Haag dinsdag.

Het hof veroordeelde de man in hoger beroep voor het aantasten van de eer en goede naam van Balkenende. Naast de werkstraf heeft de man een voorwaardelijke gevangenisstraf van een week gekregen met een proeftijd van twee jaar. [bron]

Waarom zou wat Uitgesproken Vara doet niet strafbaar zijn?

Update 7-12-2010: de VARA  heeft schijnbaar de uitzending van 26/11/2010 verwijderd van haar website. Onder de naam van de uitzending van 26/11 staat nu de uitzending van 19/11. Hmmm vreemd.

Bij Uitzendinggemist zijn nog de filmpjes van de afzonderlijke onderwerpen terug te vinden, waaronder het filmpje over de paspoorten, maar zonder bovengenoemd fragment.

8 gedachten over “Uitgesproken Vara strafbaar vanwege Hitlersnor op Wilders? (1 update)

 1. Bij de Vara denken ze nou eenmaal verschillig, wat bij de een kan, kan bij de ander niet.
  Hier nog zo’n staaltje van links wensdenken:

 2. ER moet wel aangifte worden gedaan tegen de VAra redactie van uitgesproken, is dat gebeurt?

 3. Is de vara nou zo dom en ontwetend of wat?! want ik vind nog het ergste dat juist de moslims joden haten en dus dichter bij hitler staan dan Geert ooit zal komen te staan.
  In de tweede wereld oorlog werkte de hoofd van de islam samen met hitler om dus de joden uit te roeien dus snap sowieso niet dat geert met hitler word vergeleken!!! Wat kortzichtig zeg en onbegrijpelijk. Men luistert niet eens goed naar geert want ook al ben je moslim en je houd je aan de Nederlandse normen en waarden en aan de wetten van Nederland mag men gewoon blijven, zolang men zich maar aanpast. Het enigste wat hij wil is dat er niet nog meer moslims dit land binnen komen zodat er straks niet meer moslims dan Nederlanders zullen zijn. Men luistert niet eens…laat ze dat maar eens eerst gaan doen alvorens men hun bekken los trekt over geert…over heel Europa zal rechts gaan groeien, maar wat is rechts…opkomen voor je eigen land en inzien dat de extreme moslims niet houden aan onze wetten maar aan de wetten van de koran en dat is na mijn mening pas rechts! Men beroept zich steeds op de tweede wereld oorlog als het over rechts gaat, maar nogmaals in de tweede wereld oorlog stonden de moslims achter hitler. En het bewijs zal ik gelijk mee zenden, want hier zie je de imam wat in de tweede wereld oorlog de hoogste van de moslims was…dus bij wie moet nou eigenlijk die snor onder de neus worden gedrukt?!! Maar ik lach er gewoon om net als ik heb gelachen om de tekening van Mohamed van de tekenaar nekschot…want daar gaan ze toch nu ook beroep op doen…vrijheid van meningsuiting…dus ik maak me er persoonlijk niet zo druk om om die onwetende mensen! Er gewoon om lachen das het beste want ik weet wel beter!!!

  [media id=11690195659HNn size=large]

  [media id=1169019822ybPx size=large]

  [media id=1169021002hubg size=large]

  [media id=1169022479rxYb size=large]

 4. @Jeroenmajoor ach so! Komt van een voorhuidsloze als jij eindelijke je besneden s(n)ikkel omhoog. Houden zo, ies haram voor een kieltjessnaider als jij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s