6 gedachten over “Hans Laroes vult zijn zakken

 1. schandalig!! eerst roeptoeteren op het nosjournaal ik ga weg en vervolgens lekker nog wat jaartjes je zakkenvullen,weg met laroes,word tijd dat er op de publieke omroep en vooral het journaal bezuinigd word

 2. Blijkbaar heeft het publieke omroep genoeg publiek geld over om zo’n l*l door te kunnen betalen. Morgenochtend om 05:30 gaat m’n wekker weer af. Iemand moet zijn salaris betalen.. Toch?

 3. Gratis geld krijgen wat een misdaad ! afschaffen die linkse iedeeen , van “alles moet kunnen met belasting geld van hardwerkende arbeiders !!” rot op Laroes , laat zien dat je echt ballen hebt en niet van pappa staat je hand moet ophouden , looser .

 4. Laroes is gelijk een rapper

  Rapper…..een persoon die op een muzikale wijze zijn frustraties probeert te uiten, zonder gevoel voor muziek te hebben, en de buitenwereld probeert wijs te maken dat gevoel wel te bezitten, maar nooit de juiste snaar zal raken.
  Omdat de muzikale inhoud aantoonbaar en hoorbaar ontbreekt kijken we uit naar het einde van dit gestamp en deze geldverslindende herrie.
  Jammer dat het allemaal ook na “het vertrek” zo veel geld kost en heeft gekost.
  Het is net reclame wat steeds weer opgedrongen wordt, en per seconde moet worden betaald, ook al komt het je de strot uit.
  Charles Groenhuijsen met alle respect heeft het rappen ook niet kunnen stoppen maar heeft wel gedaan wat gedaan moest worden, en zéér goed ook.
  Dat was een geweldig muziekstuk, wat de moeite waard was, en swingde van het begin tot het eind.
  Tja, een rapper heeft niet altijd gelijk maar dat komt misschien wel door het eentonige en omdat de tekst moet rijmen.
  Daar zou Sinterklaas bij kunnen helpen, maar die heeft het al druk genoeg met het salaris wat steeds weer betaald wordt elke maand uit de zak van de belastingbetaler.
  Misschien is rapper zijn wel leuk eigenlijk.
  In ieder geval rendabel.
  Het is maar hoe je het bekijkt

  Henk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s