PvdA lijdt aan stockholm syndroom

Turkije is een potentieel waardevol lid van de EU. Het is van belang, voor de stabiliteit en veiligheid in de EU dat de relatie met Turkije goed is en blijft. In de huidige situatie is toetreding van Turkije echter pas op de lange termijn mogelijk aan de orde. De grootste kracht van de EU is het brengen van vrede, stabiliteit en voorspoed naar landen die de ambitie hebben lid te worden van de EU. [bron, pdf alert]

Citaat uit de PvdA spiekfolder zoals geopenbaard door Geenstijl.

Lees die zinnen nog een keer aandachtig. De EU is er vooral voor de landen die lid willen worden, want het brengt vrede, stabiliteit en voorspoed naar die landen. Op uw kosten, dat dan weer wel. De PvdA wil dolgraag ook alle Turken die voorspoed brengen. Tot het zover is haalt de PvdA ze wel naar Nederland. Op uw kosten, dat dan weer wel.

Waarom het van belang is voor de stabiliteit en veiligheid in de EU dat de relatie met Turkije goed is en blijft, dat mag u de PvdA zelf vragen. Zou de PvdA misschien bang zijn dat de Turken in Europa een soort vijfde colonne vormen? Waar is de PvdA anders bang voor? Zo langzaam aan wordt de PvdA zelf een vijfde colonne.

Een gedachte over “PvdA lijdt aan stockholm syndroom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s