Raad van Hoeders van de Politiek Correcte Omroep

Even dacht ik dat Van Dams kritiek te maken had met enkele documentaires van Zembla, zoals de neponthullingen over Ayaan Hirsi Ali of de Leni Riefenstahldocu over Geert Wilders, ‘profeet van de angst’. Zou Van Dam een keurmerk aanbevelen vanwege de kritiekloze VPRO-documentaire van Tegenlicht, waarin shariastrafrechtaanbidder Khalid Yasin als ‘gematigd’ voorbeeld werd aangeprezen? Doelde Van Dam op mogelijke vooringenomenheid van interviewers in Buitenhof of bij Pauw & Witteman? Dacht hij aan de gestaalde items bij Uitgesproken Jan Tromp? Of de religeurtjes waarmee Uitgesproken EO of Knevel & Van den Brink worden besprenkeld? Of heeft Van Dam wellicht bezwaren tegen Nieuwsuur, waar Bertus Hendriks een permanente verblijfsvergunning heeft gekregen om de Moslimbroeders als ongevaarlijk af te schilderen?

Nee, het keurmerk is nodig vanwege Uitgesproken WNL dat wordt gepresenteerd door de rechtse politicus Joost Eerdmans. [bron]

Carel Brendel toont de hypocrisie van het voorstel van Martijn van Dam om de PO te onderwerpen aan een “Raad van Hoeders van de Politiek Correcte Omroep”.

Advertenties

One thought on “Raad van Hoeders van de Politiek Correcte Omroep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s