EHRVM: Kruisbeelden in klas mogen wel niet wel niet …. (+ update)

2011:

2009:

Zegt u ’t maar. Ik kan er geen touw meer aan vastknopen.

Update: wist ik dus niet, maar zelfs binnen het EVHRM kun je nog in hoger beroep! Met dank aan Oguz Arikboga. Niettemin blijft het zo dat men zelfs binnen het EVHRM tot compleet tegenovergestelde uitspraken komt. Zegt genoeg over de vaagheid van de wetgeving hieromtrent, waarin de politiek-historisch/culturele achtergrond Italië blijkbaar doorslaggevend is geweest. Dat lijkt toch wel sterk op de PVV filosofie: voorrang voor de joods-christelijke cultuur.

Update: meer info.

Advertenties

3 thoughts on “EHRVM: Kruisbeelden in klas mogen wel niet wel niet …. (+ update)

  1. Zolang je niet door hebt dat we als gevolg van de instroom van islam onontkoombaar tot een keuze worden gedwongen, heeft discussie niet veel zin. “Wie niet voor mij is, is tegen mij”. We hebben geen keus; we moeten kiezen. Je bestrijdt islamisering of de islamisering schrijdt voort. Dat is inherent aan de aard van islam, die haar onderworpenen dwingt om hun keuze expliciet te uiten, met baard of hoofddoek en talloze andere manieren om invloed uit te oefenen.
    Wie dit eenmaal goed begrijpt ziet ook in dat het PVV standpunt aangeeft dat die keuze is gemaakt en tevens dat die keuze de enige juiste is. Of de uiting van die keuze altijd even doordacht gedaan wordt, laat ik even in het midden. Dat is uiteindelijk weinig relevant.

  2. Grenzen dicht en niet 50 jaar de mensen negeren en demoniseren van de overheid. Goed is goed en al te goed is buurmans gek! Op deze manier krijg je een revolutie, is daar de NWO naar op zoek ik denk het wel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s