Schertsvertoning

Rick Nieman: “Misschien hebben jullie het (net als ik) gemist, omdat we gewoon druk bezig waren met ons werk, maar gisteren zijn de nominaties voor de Tegel 2010 bekend gemaakt. Van de zes nominaties in de categorie televisie (3x nieuws, 3 x achtergrond) gaan er 1 naar de NOS, twee naar Netwerk, een naar de NCRV, een naar Andere Tijden.”

In de jury ziten dit jaar onder andere: Ad van Liempt, (ex-NOS en ex-Andere Tijden), Wouke van Scherrenburg (ex-NOS) en Cees Labeur (ex-Netwerk en ex-NCRV).

“Ook opmerkelijk: wél genomineerd is NOS radio voor ‘de val van het kabinet’. Niet genomineerd: RTL Nieuws voor… De val van het kabinet. Terwijl Frits die val eerder meldde dan de fractievoorzitters het wisten. Niet genomineerd: het Carrédebat, een uniek samenwerkingsverband tussen vier commerciële partijen. Wel genomineerd: het NOS Journaal voor ‘de brief van Klink’, één gelekte brief van een belanghebbende met een eigen agenda.”

“Leve de journalistieke onafhankelijkheid”, zo schijft Nieman. “Zullen wij voortaan gewoon niet meer meedoen met deze onzin? Wat een schertsvertoning….” [bron]

Advertenties

One thought on “Schertsvertoning

  1. Deze slagers keuren hun eigen vlees, wat een incestueuze manier om elkaar de krans om te hangen, ze doen maar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s