Niet zeuren

“Vind ze. Dood ze ter plekke. Dit ongedierte moet worden geëlimineerd”. Citaat van Der Stürmer anno 1938 over joden na de moord op de Duitse zaakgelastigte in Parijs Von Rath, die de opmaat tot de Kristallnacht vormde? Citaat van de Iraanse president Ahmadinejad als die weer eens over de ‘zionistische wereldsamenzwering’ voluit op het orgel gaat? Nee: van de Israëlische krant Maariv over Palestijnen na de moord op een kolonistenfamilie in de illegale nederzetting Itamar.

Er wordt door ultrarechtse Israëli’s veel gejammerd over het virulente anti-semitisme onder Arabieren, en waar dat toe leidt. Wel, voor alle duidelijkheid: dat anti-semitisme is er. Maar in hun eigen kring is sprake van een even virulent anti-arabisme, dat qua haatzaaien niet voor de tegenstander onderdoet. […]

Laten we bovendien wel één ding vaststellen: de vermoorde familie had niet domicilie gekozen op het wettige grondgebied van de staat Israël, maar bewoonde een roversnest. Dat beperkt mijn medelijden sterk. Wie willens en wetens kiest voor de bouw van een huis op het land van een ander die door een onwettige overheid  van dat land is beroofd, moet niet zeuren als hij dat met de dood bekoopt. [bron]

Zegt Thomas von der Dunk.

Oproepen tot het elimineren van kinder- en babymoordenaars is hetzelfde als virulent anti-arabisme?

De regering van Israel is onwettig?

Wat zou von der Dunk vinden van illegalen die een huis bezitten (of moet ik zeggen, bezetten) in Nederland? Doodstraf?

Met dit soort teksten weet von der Dunk iedere keer weer de punten die hij wel terecht maakt zelf volkomen onder te kotsen met zijn eigen dampende walging. Contraproductief to say the least. Rijp voor professionele hulp, als je het nog goed met hem voor hebt.

Advertenties

3 thoughts on “Niet zeuren

  1. Niets meer dan een schuimbekkende gek die van der Dunk. Kwalijker zijn diegenen die hem kritiekloos een podium geven, maar ja, de Volkskrant schaamt zich tegenwoordig nergens meer voor.

  2. Het is jammer dat iemand die ergens een blauwe maandag op een tweederangs universiteit gezeten heeft niet veel hersens blijkt te hebben en nog minder moraal. Ieder mens heeft recht op leven. Het maakt niet uit welke regering of overheid hij heeft. Waarom zijn er nog media die Von der Dunk een platform geven om zijn verachtelijke hersenspinsels ruimte te geven?

    Als het een criterium moet zijn dat men ergens ‘legaal’ moet wonen wil men recht op leven hebben dan voorzie ik volgens deze doctrine zware tijden voor landverhuizers zoals economische vluchtelingen. Tenslotte voldoen deze ook aan de zelfde voorwaarden volgens Von der Dunk om om medelijdenloos zeep geholpen te worden. Daarnaast mogen volgens de definitie van Von der Dunk alle Turken en Marokkanen uitgemoord worden. Namelijk zowel Turkije als ook Marocco houden stukken van een buitenland bezet. Marocco bezet de Westelijke Sahara, en Turkije bezet het noorden van Cyprus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s