Islamles in Duitsland: de beelden

Oorsprong van de beelden nog onduidelijk.

Advertenties

6 thoughts on “Islamles in Duitsland: de beelden

  1. Kan de politiek ook wakker worden of slapen zij rustig door? Zitten zij voor de islam of voor onze belangen vraag ik mij na 50 jaar af. Het antwoord heb ik inmiddels wel door verdeel en heers is het motto van de politiek en gebruik ze als slaven, die mogen stemmen op de zelfde partijen van de een partijstaat.

  2. Met pek en veren, op een biels, terugsturen zoals in 1683 gebeurde bij Wenen. Met deze Warp-Speed zoals islam probeert het vrije westen te imponeren en te indoctrineren, komt dit moment naderbij.

  3. Gelukkig maar dat de islam alleen appelleert aan een bepaald soort mensen, zie ze daar eens zitten, met hun jas aan in de klas, onderuitgezakt als zoutzakken. Ze hebben geen ruggegraat en geen toekomst, uitzichtloosheid is net zo droevig als hun verleden. Ze blijven elkaar vertellen hoe geweldig het is, maar feitelijk is het een en al ellende en droefenis.

    Ik zou pas echt schrikken als er mensen met een toekomst, mensen met een opleiding, gezond van lijf en leden in die banken zouden zitten om het woord van Allah aan te horen. Dat zou pas erg zijn. Dit is alleen een bevestiging van wat we al weten. Een zootje ongeregeld dat niets anders te doen heeft dan op een plekje zitten waar het niet regent! Ze zijn niet overtuigd, ze weten niet beter, ze hebben nooit nagedacht; dit zijn mislukkelingen! Misbaksels waar niemand op zit te wachten, als ze morgen allemaal naar een trainingskamp in Yemen gaan dan is er geen man overboord, er is niets verleren!

    De verhalen van Mohammed over Allah spreken alleen stomme klootzakken aan, slappe lulletjes die nooit iets zullen presteren! Als er een bij had gezeten die had kunnen nadenken dan zou die hele theorie in duigen vallen, de islam bestaat uit leugens en is bedoeld om geestelijk onvolwassen mensen in te zetten voor roof, moord en diefstal. Het is ook geen wonder dat bijna alle heroïne uit Turkije komt, de rode Libanon uit Libanon, de beste kif uit Marokko. Het is bedoeld om de mensen tam, laf en slap te houden. Daar is behoefte aan in de islamitische wereld, daarom mag het ook van de imam, zolang ze er maar geld aan verdienen.

    Het enige dat jammer is dat bestaat uit het feit dat dit Europese schoolbanken zijn, dat die jongens ten koste van de Europese samenleving later hun leven kunnen leiden. Voor de rest interesseert het niemand een hol wat voor leugens ze in hun hoofd gestampt krijgen. Er was toch nooit hoop, er was nooit een toekomst voor die jongens geweest, dus waar zeurt men over?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s