“Terroristen op zoek naar menselijkheid”

[via]

Update: Martijn doet dikke boehoe want unfair en klopt niet want uit z’n context zijnde een discussie (met iemand die z’n tweets heeft afgeschermd) en zo. Weet u dat ook weer.

Advertenties

4 thoughts on ““Terroristen op zoek naar menselijkheid”

  1. Een voorbeeld:

    Op 22 januari 1995 liep de Palestijnse twintiger Anwar Soukar in de Israëlische stad Netanja naar een winkel met mobiele telefoontjes. Daar zakte hij op zijn knieën, terwijl hij naar zijn buik greep. Het leek alsof Anwar een maagbloeding kreeg, of ernstige darmkrampen.

    Israëliërs snelden toe om Anwar te helpen en om hem gerust te stellen. Maar de Palestijn Anwar – die kort daarvoor was gerekruteerd door de terreurorganisatie Islamitische Jihad – had helemaal geen darmproblemen. Anwar had niets, hij was een gezonde Palestijnse jongeman die nog een heel leven voor zich zou hebben, als hij dat had gewild.

    Maar Anwar wachtte tot genoeg Israëliërs die hem wilden helpen om hem heen stonden en greep toen snel naar zijn tas, waar twee bommen in zaten. Anwar bad nog snel tot Allah – dat die hem tot een martelaar zou maken – en drukte toen op een knop. Er volgde een enorme explosie waarbij naast Anwar 22 onschuldige Israëliërs om het leven kwamen, meest tieners.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s