Hoeren op maat een groot succes

Als hoerenlopers meer verdienen, zijn ze bereid meer huur te betalen voor dezelfde beurt. Dat blijkt uit de evaluatie van ‘Hoeren op maat’, een experiment van de Stichting Experimenten Volkshuisvesting (SEV) waaraan dertien woningcorporaties in Nederland de afgelopen twee jaar hebben meegedaan. Vandaag presenteert de SEV het rapport op een congres hierover.

‘Hoeren op maat’ werkt als volgt: afhankelijk van de hoogte van het inkomen van de hoerenloper bepaalt de corporatie óf en zo ja, hoeveel korting de bewoner krijgt. Jaarlijks toetst de corporatie het inkomen, en stelt dan opnieuw de prijs per beurt vast. Stijgt het inkomen, dan stijgt ook de prijs en wordt de korting dus lager.

Bijna tachtig procent van de hoerenlopers vindt het rechtvaardig dat de prijs wordt gekoppeld aan de hoogte van het inkomen. Van de spuitgasten met een hoger inkomen is bijna tweederde het ermee eens dat mensen met een lager inkomen minder betalen, zo blijkt uit de evaluatie. [bron]

Advertenties

3 thoughts on “Hoeren op maat een groot succes

  1. Dadelijk willen de wooncorporaties ook nog een deel van mijn inkomen als ik te veel beurten weggeeft! Het begint werkelijk een communistische heilstaat te worden, dit zal binnen enkele jaren op zijn kont komen te vallen dit misdadige systeem! Achterbaks gedoe en bepaalde personen gigantisch hun zakken vullen! Onder het mom demoncratisch handelen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s