Wikileaks: uitkeringen motor achter moslimfundamentalisme

Uit de Wikileaks documenten komt scherp naar voren hoe Engeland de afgelopen jaren werd tot een van de centra van gevaarlijke moslims. De Daily Telegraph, mediapartner van Wikileaks, stelt vast dat dat probleem ontstond door eigen Engelse schuld. Allereerst omdat zonder meer types werden toegelaten tot Engeland die elders werden geweerd, maar vooral omdat moslimjongeren in Engeland iets hebben dat ze in de VS ontberen: alle tijd van de wereld. IN Engeland kan je als would be terrorist de hele dag doorbrengen met het zoeken naar soortgenoten, het bedenken van aanslagen en het ophitsen in de plaatselijke moskee, want de staat zorgt voor je inkomen. In de VS is dat allemaal veel lastiger, omdat je daar niet zo gemakkelijk binnenkomt, en vervolgens zal moeten werken. Want daar geldt: wie niet werkt zal niet vreten. [bron]

Advertenties

6 thoughts on “Wikileaks: uitkeringen motor achter moslimfundamentalisme

 1. Is het in Nederland anders dan? Hier worden de gelukszoekers toch ook in de watten gelegd! En zeg er maar eens iets over, dan ben je meteen een discrimineerder.

 2. Inderdaad is de financiële ruimhartigheid in NL ook niet mis en word het inkomen gehalveerd bij diegeen die ± 57 jaar hebben gewerkt( en nu ten koste komen van hun kinderen waar ze bij zijn ingetrokken . En alleen om de spekpot van NL voor de aanhangers van een ideologie rijkelijk te voorzien van financiële middelen om elders oorlog-je te spelen en hier beperking op te leggen aan de autochtone bevolking

 3. Het moslimfundamentalisme in het Westen wordt voortgestuuwd enerzijds door de koran en anderzijds vooral door de slappe heelmeesters hier die uitkeringen als zoethoudertjes weggeven.

  Met de knoet wordt de moslim iemand die alles voor u doet.

 4. Zo’n zes jaar geleden verscheen het boek “Jihad in de Polder” door Siem Eikelenboom. Daarin beschreef hij wat imams in Duitsland hun gelovigen voorhouden. Daar zou eens heel snel een eind aan gemaakt moeten worden.
  Dit omdat ons sociale vangnet al bijna naar de gallemiezen is, ook omdat de huidige minderheidsregering van plan is het basispakket mbt de zorg verder UIT TE KLEDEN, wat weer ten gunste is van…(zie voorpagina Telegraaf 29-4)
  Afijn, leest u de rest zelf maar.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=7085
  (lees ook: pagina=12362 en 12950)
  Heugelijk feit: België heeft besloten tot een boerkaverbod!
  http://tinyurl.com/6gz9j7v

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s