Ephimenco: “Als Wilders Hitler is, waar wachten we dan op?”

Als Wilders Hitler is, waar wachten we dan op? Tijdens de oorlog die Hitler ontketende, vielen wereldwijd ongeveer 70 miljoen doden. Gezien de demografische ontwikkelingen sinds 1945, zou Adolf Wilders misschien wel het dubbele aantal slachtoffers kunnen veroorzaken. Ik ben natuurlijk te laf om de fysieke uitschakeling van de Nieuwe Hitler zelf te bepleiten (u weet hoe de operatie Valküre eindigde). Maar U, held van het morele verzet, U, met uw gezag, kunt dit karwei wel klaren! Wees mans genoeg! Wees consequent en lanceer de bevrijdende oproep. Alleen de moedige man, de scherpzinnige publicist die Het Beest heeft ontmaskerd, kan en mag het signaal van de klopjacht geven. U hoopte ooit dat ‘Wilders in de Hofvijver wordt geflikkerd’. Maar dit is te zwak en niet efficiënt: wie A verzint moet tot B oproepen en de mensheid redden. Die bevrijdende oproep lees ik graag in uw eerstvolgende column in de Volkskrant. [bron]

Sylvain Ephimenco confronteert Thomas von der Dunk met de consequenties van zijn retoriek, conform de uitspraak van Francisco van Jolo : “Je kunt niet beweren dat iemand gelijk is aan Hitler en vervolgens volhouden dat hij toch niet uit de weggeruimd moet worden. Het één beweren is het ander impliceren.“. Als je echt vindt dat Wilders zo gevaarlijk is dat je hem bij voortduring met Hitler gelijkstelt, als je zegt dat je het als een opdracht ziet om Nederland te behoeden voor eenzelfde fout als in de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw, dan moet je daaruit misschien ook maar de consequenties trekken, aldus Ephimenco tegen von der Dunk.

ps. Het moge duidelijk zijn dat Ephimenco hier de overtreffende trap van het sarcasme beoefent. Maar in deze tijd waarin je al voor een tweet achter tralies gaat sluit ik niet uit dat er mensen zijn die hierin meer zien dan een schop onder de reet van von der Dunk. We gaan ´t zien…

Advertenties

2 thoughts on “Ephimenco: “Als Wilders Hitler is, waar wachten we dan op?”

  1. Zijn zij die aan het roer zitten zijn allemaal van hetzelfde slag als wilders! Leve de een staats- partij in Nederland!

  2. ik zeg uit de grond van mijn, vrije menings uitende, hart, dat de heer wilders en zijn party wel degelijk een gevaar vormen voor de vrijheid in nederland, zoals wij deze sedert de wederopbouw, na w.o.II. Kennen… Er zijn ook wel degelijk paralellen te trekken tussen de ideologie von her 1-8 en die van meneer 7-23.. De holocaust is ook ontstaan door één populistische , haat tegen joden zigeuners, en in mindere mate negers en homosexuelen zaaiende politicus met één uniek kapsel. Bij de eerste populist begon het met het verbod voor joodsche mensen om openbare gebouwen te bezoeken. En het verbod voor joodsche mensen om zich, zonder gele davidster op de borst genaaid, in het openbaar te begeven.. De nieuwe populist wil een verbod op het dragen van religieuze kleding asecoires, ook van één bepaalde bevolkings groep… Ik zie daar zeker wel één paralel tussen en het kan me ook green flikker schelen of meneer geert wilders dat wel of niet pikt,klaagt ie me lekker aan, daar is, ‘mama ze doen ’t weer’ geertje goed in… Hij doet mij één beetje denken aan eric cartman van southparc eigenlijk.. En ook wil ik even kwijt dat ik get, nu de heer wilders zelf bijna een veroordeelde is, want hij kan niet eeuwig die bekende advocaat de boel op die ontieglijk zielige en gênante manier laten blijven vertragen, zijn idee van één tuigdorp wel wat vind, want dan kan geertje zelf mooi in zijn eigen tuigdorp gaan zitten want dat was toch voor convicts, en dat is geert ‘ m’n kapsel is verkeerd’ wilders over één tijdje namelijk. Veel plezier in je nieuwe stulpje daar in scum village..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s