Denk eens goed na

Denk eens goed na, wilt u het echt met rationele argumenten over de opvang van vluchtelingen, over medemenselijkheid jegens vreemdelingen discussiëren? Dan verliest u het. Vluchtelingenopvang kost bakken met geld, de toestroom van vluchtelingen ontwricht hele gemeenschappen, uit onderzoek van de Amerikaanse socioloog Robert Putnam blijkt dat diversiteit zorgt voor in zichzelf gekeerde, geïsoleerde gemeenschappen, funest voor de sociale cohesie.

Dat zijn rationele argumenten. Maar medemenselijkheid is niet rationeel, medemenselijkheid is emotioneel. Het is heel irrationeel om te zeggen: “Dan hébben we maar een begrotingstekort, dan móeten we maar een beetje inschikken, maar die vluchtelingen moeten opgevangen worden, die moslims moet de vrijheid gegund worden hun eigen cultuur, hun geloof te belijden.” Irrationeel, want de sociale cohesie komt onder druk, het gat in de begroting groeit. [bron]

Peter Breedveld geeft de (veelal islamitische) vluchtelingen de schuld van het begrotingstekort en de afbreuk van de sociale cohesie en ontwrichte gemeenschappen. Overigens zijn de meeste immigranten helemaal geen vluchtelingen, maar dat is Petor even vergeten.

En passant stelt Petor voor om PVV kiezers hun stemrecht te ontnemen. Met wie zouden we Peter kunnen vergelijken?

Advertenties

3 thoughts on “Denk eens goed na

 1. De grootste poppenkast die er wordt gespeeld. Het gros zijn economische vluchtelingen, maar de handel is gebaat met groei en daarom moeten ze hier naar binnen gehaald worden, omdat de autochtonen het maar bij een of twee of niets meer houden!

 2. Peter Breedveld heeft een aantal opvallende overeenkomsten met legendarische porno acteur Ron Jeremy die zoals bekend zo zwaar geschapen is dat hij ooit z’n eigen eikel in z’n mond kon nemen – ‘vroegah’ toen z’n buik hem nog niet in de weg zat.

  Maar er zijn ook verschillen.

  Waar Ron Jeremy de toeschouwers verbaasde met ‘ego fellatio’ beschikt Breedveld in opgewonden staat over zoveel souplesse dat hij keer op keer zichzelf anaal weet te penetreren, tot verbazing van eenieder die de interwebs een beetje volgt. ‘Hoe doet ie dat toch steeds?’ roepen we en ‘ik dacht dat dat anatomisch helemaal niet kon!’

  Breedveld doet het WEL – hoewel ook gefluisterd wordt dat ie het niet zelf is, maar van zogenaamde ‘sockpuppets’ gebruik maakt. (Het fijne weet ik daar niet van want ik heb een ouderwetse opvoeding gehad waarin burgermansfatsoen sommige zaken tot taboe maakte – nu nog steeds)

  Meningen zijn zoals bekend net lichaamsfuncties – iedereen heeft ze, vaak zijn er grote verschillen, maar alle details hoeven we gelukkig niet te weten.

  ‘Ieder z’n meug’ zeg ik altijd maar, wanneer het onderwerp toch ongewild ter sprake komt…

 3. Steen. on 29 april 2011 at 11:44 PM

  het heeft niets te maken met handel en/of economische groei.
  het heeft alles te maken met een verdrag uit de jaren 70, geinitieerd door onze franse vrienden, die nu pas inzien wat ze aangericht hebben. google maar eens naar “oil for immigration” en je ogen gaan open.
  europa wordt langzaam wakker, maar misschien is het al te laat?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s