Lara Logan, en hoe de islamitische cultuur de vrouw verkracht

Advertenties

4 thoughts on “Lara Logan, en hoe de islamitische cultuur de vrouw verkracht

 1. Goed dat ze het overleeft heeft, en haar verhaal kan vertellen (wat ik overigens niet weet uit te zitten), zodat we weten wat voor smerige varkens je creeërt als je de schuld voor verkrachting bij het slachtoffer leg. Elke vrouw met een hoofddoek stimuleert dit soort varkensgedrag. Voor de ‘mannen’ in Egypte zijn vrouwen zonder hoofddoek hetzelfde als topless vrouwen voor ons, hoewel westerlingen zich dan toch nog met meer eer gedragen.

  En het werkt niet, tegenovergesteld, als je vrouwen uit het openbare leven verstoot doordat ze alleen als ‘ding’ in een burka andere mannen dan hun meester onder ogen mogen komen, dan zullen ze nog meer last hebben van sexueel geweld dan onze westerse vrije vrouwen.

 2. Tja, het heeft een grote impact op diegene wie het overkomt, ook op de mannelijke collega’s van haar.
  Wat betreft de reeds gepleegde opmerkingen hierover dat je er varkens mee creëert. Nee hoor dat niet, maar wel seksueel gefrustreerde, volwassen mannen die zich gedragen als een puber die voor het eerst een seksboekje in handen krijgt.
  Het is en blijft evenwel schandalig wat er hier gebeurt is, geheel respectloos.:(
  Maar zie het zo een kind die af en toe maar in de snoeptrommel mag kijken zal zich te buiten gaan als de kans zich voordoet op een keer flink in die snoeptrommel te graaien.

 3. @ WartHog, ik vind dat je het erg bagataliseert, een kind dat af en toe in een snoeptrommel mag kijken? Dit is geen kattekwaad, maar beestachtig gedrag. Als je tussen een groep varkens op de grond valt vreten ze je ook op, dat is precies het gedrag wat de Egyptenaren lieten zien. Dat krijg je ervan als je grote voorbeeld er een prive-harem op na hield, met onder andere vrouwen die als oorlogsbuit werden verworven. De mentaliteit van dit soort islamieten ten aanzien van vrouwen is ziek, niets meer of minder.

  Het uitschelden van Nederlandse vrouwen voor hoer is niet zo onschuldig als het lijkt. Wat we zeker niet nodig hebben is verkleinwoordjes als snoeptrommel, loverboys en kansenwijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s