Nigel Farage: Trapped Inside an Economic Prison

Advertenties

3 thoughts on “Nigel Farage: Trapped Inside an Economic Prison

 1. Er valt niet veel tegen in te brengen. Maar wat moeten we dan?
  China, India, Brazilië en anderen gaan ons er helemaal uit concurreren als Europa uit allemaal losse landjes blijft bestaan. Europa kan volgens mij alleen overleven als een blok, zoniet dan zijn wij de ontwikkelingslanden van de toekomst.

 2. Zij hadden een betere afspraak moeten maken over het niet nakomen van de afspraken en het Nederlandse volk wilde niet bij deze waardeloze club van ongekozen criminelen die dit ons willen opdringen! Het zal nooit kunnen werken dit monster en is gedoemd om langzaam af te sterven. Wel zou het kunnen lukken als er leiders zijn met het verstand van Nigel Farage!

 3. @Anton
  Je denkt uit angst. China/India/Brazilië beschikken niet over de technologie en informatie waar wij wel over beschikken. En juist die informatie is waardevol. Die landen groeien economisch gezien omdat ze allemaal in de productie werken, het halve Chinese volk verricht slavenarbeid. In Rio lopen de criminele bendes door de buitenwijken alsof het hun stad is, in India sterven mensen van de honger en armoede.
  Die landen zijn nog lang niet in de buurt van waar wij zijn.
  En zelfs zonder één munt kunnen wij prima concurreren. Hoezo kan een groep kleinere landen die een paar verdragen hebben niet samenwerken met grotere landen?
  Jouw argument wordt vaak gebruikt, maar het is pure onzin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s