‘Die mensen zijn niet te vertrouwen’

“In 2003 speelden we met Deep Purple in Newcastle. De opbrengsten van het optreden gingen naar een hulporganisatie. Ik zal geen namen noemen, maar ze werken vooral met kinderen.”

“Na afloop van de show zijn we gaan eten met wat mensen van de organisatie. Kaviaar, champagne, niets was te gek. Een van de medewerkers vroeg of hij met ons kon meerijden, dan kon hij het geld voor zijn eerste klas vliegticket mooi ergens anders voor gebruiken.”

“En dat was nog niet eens het ergste. De winst van de show was zesduizend euro, die hebben we gedoneerd om een radiostation in een ziekenhuis te verwezenlijken. Een aantal maanden later werden we door het ziekenhuis gebeld: ‘Bedankt voor de donatie van 180 euro!’ Dat is toch droevig?” [bron]

5 gedachten over “‘Die mensen zijn niet te vertrouwen’

  1. Sta ik helemaal niet vreemd van te kijken vind ik tegenwoordig al heel abnormaal, dat zij zelfs nog 180,00 euro overmaken, dat zijn de normen en waarden van deze tijd van de politieke staatspartijen! Vinden zij nog gek dat zij op hun bekkie gaan!

  2. Als we eens allemaal stoppen met geld geven aan die zogenaamde goede doelen mafia. Van mij kregen ze zowieso al niks maar ik kan me d’r zo over opwinden. De vuile oplichters.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s