EHEC epidemie, we stellen aan u voor: Das Keimsprossenteam (4 updates)

De zeer waarschijnlijke bron van de EHEC epidemie zijn “sprossen” afkomstig van de de biologische boerderij Gärtnerhof Bienenbüttel. We stellen aan u voor: Das Keimsprossenteam:

5 juni 2011, de dag dat de Tjap Tjoy nooit meer hetzelfde zou zijn.

Update: een deel van de ‘sprossen’ is geïmporteerd uit het buitenland; het is nog niet bekend gemaakt welke landen het betreft.

Update: weer een fail? De testen blijken negatief. Er is dus geen bewijs dat het aan de taugé licht van deze bioboerderij.

Update: Nou ja zeg, nu beweren de Duitsers dat toch deze Bioboerdeij de bron van de infectie is.

Update: De kogel is door de kerk: de bron is inderdaad de bioboerderij Gärtnerhof Bienenbüttel.

Advertenties

8 thoughts on “EHEC epidemie, we stellen aan u voor: Das Keimsprossenteam (4 updates)

  1. Reguliere boeren maken vaak gebruik van kunstmest, waardoor er geen gevaar voor besmetting met bacterieën bestaat. Althans, geen gevaar door middel van bemesting. Zogeheten “biologische boeren” gebruiken daarentegen geen kunstmest (mag niet, want “kunstmatig”) en in dat geval is er wel gevaar voor besmetting met bacterieën. Opvallend hoe stil Greenpeace en consorten vanaf het begin waren. Zagen zij de “biologische” bui al hangen?

  2. Je weet ’t niet, misschien duikt er straks toch nog een hobbykomkommer in het verhaal op want die rechtse dame heeft een tube met wat eigenlijk in de hand….

  3. De chemische industrie moet worden gepromoot, daar zijn allerlei mogelijke manieren voor goeden en slechten! Volgt de farmaceutische industrie maar met zijn inspuitingen tegen niet bestaande ziekten, waarbij in de spuiten verkeerde stoffen zaten, toen hoorde je de media ook niet!

  4. @ therealshowstopper

    Ik geloof er niets van. Zonder enige vorm van bemesting zou de opbrengst wel erg laag zijn. Zelfs voor een “biologisch” bedrijf niet rendabel genoeg. Toch?

  5. Je weet ‘t niet, misschien duikt er straks toch nog een hobbykomkommer in het verhaal op want die rechtse dame heeft een tube met wat eigenlijk in de hand….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s