Pat Condell: Don’t pray for me

Advertenties

5 thoughts on “Pat Condell: Don’t pray for me

  1. Tja, kijk uhm, het zit zo een gebed kan ook de andere kant op werken. Kijk naar de Boeddhisten in India, die kunnen makkelijk bidden in prefab gebeden, simpel door een gebedstrommel aan te raken, rond te draaien of als vlag te laten wapperen. Voor elk gebed, is er een tegengebed mogelijk. en als we de volgelingen van de Boeddha naäpen dan zijn er nog leuke dingen te doen. Tenslotte is het gebed van een vlag of een trommel net zo krachtig als een gebed dat met de snuit op de grond wordt verricht.

    Ik stel voor om vooraan anti-gebeden op de velgen van de wielen van de auto te plakken, met een ritje naar Amsterdam heeft men al meer gebeden verricht dan menig moslims in zijn hele leven. Ook al zou het een super-moslim zijn en hij niet 5 maar 80 keer per dag gaat bidden. Bij elke omwenteling van ca. eenmeter wordt een gebed verricht, als iemand 50 kilometer van Amsterdam woont dan is dat dus 50.000 gebeden, keer vier velgen. Is 200.000 gebeden. In 30 jaar zitten pakweg 10950 dagen, zeg 10.000 dat keer vijf gebeden er dag, is 50.000 dus per dag kan een normale autobezitter voor vier moslims alle gebeden die zij in hun volwassen leven doen. Maar een auto rijdt elke dag, dus elke dag kunnen er voor vier moslim alle gebeden die zijn gedurende hun hele leven doen ongedaan gemaakt worden. Stel dat er een miljoen auto’s mee doen, dan zijn we in drie jaar van alle moslim gebeden af.

    Dan kunnen moslims bidden wat ze willen hun gebeden kunnen niet meer worden verhoord omdat de gebeden van de velgen en de banden van de auto’s luider klinken. omdat het er meer zijn. Wat een achterlijk zootje is het feitelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s