`zeer, zeer, zeer groot´

Wellink vindt dat de Grieken moeten worden gesteund. Omdat ze deel uitmaken van Europa, maar ook uit eigenbelang: ”Er is een systeem gebouwd waarbij alles met alles samenhangt”. De schade zou ook voor Nederland ”zeer, zeer, zeer groot” zijn als het misgaat in Griekenland. Dan kan een lawine ontstaan waardoor niet alleen Nederland een probleem heeft, maar de hele wereld, aldus Wellink. [bron]

Wellink, de man die lange tijd zweeg of slechts in raadselen sprak wordt steeds duidelijker. Zo zei hij enkele dagen geleden nog dat de EU landen meer soevereiniteit moeten inleveren en dat de burgers moeten accepteren dat de EU een solidariteitsgemeenschap is (waarbij de Noordelingen zullen moeten betalen voor de Zuiderlingen). En vandaag maakt hij duidelijk dat de EU een fundamenteel verkeerd systeem is. Er is een systeem gebouwd waarbij alles met alles samenhangt. De schade voor Nederland zal zeer zeer zeer groot zijn als het misgaat met Griekenland. Is u dat verteld toen Nederland lid van de EU? Toen de EU steeds verder werd uitgebreid? Toen Griekenland werd toegelaten?

Neen.

En dan is Griekenland nog maar een klein land binnen de EU. Wat als het misgaat met Spanje, of nog erger: Italië?

De EU blijkt in de basis te lijden aan een gigantische ontwerpfout. Als een van de dominostenen omvalt, valt de hele santenkraam om. Was dat de bedoeling van de EU?

We zijn met z’n allen een moeras ingeduwd, waarbij de enige uitweg is: dieper het moeras in. Ik weet niet hoe u zicht voelt, maar ik voel me verraden: de mensen die Nederland hebben uitgeleverd aan deze EU hebben niet minder dan landverraad gepleegd.

Het wordt hoog tijd voor een parlementaire enquête !

Advertenties

4 thoughts on “`zeer, zeer, zeer groot´

  1. ‘Zo beweert dit parlement dat de EU op internationaal niveau meer gewicht in de schaal legt dan de som van de afzonderlijke lidstaten. Men eist daarom minimaal 5% verhoging van het EU-budget. Wat een dwaasheid. Wat een ontkenning van de nationale soevereiniteit en minachting voor de burgers en regeringen van onze landen!’

  2. Elk weldenkend persoon kan op zijn klompen aanvoelen dat dit fout zou gaan met de EU, maar dat is ook de bedoeling geweest van de heren aan de leiding. Het begint al met de grootste fout het referendum wat geweigerd werd door de heren landverraders! Vertegenwoordigen zij het volk ik dacht van niet, wie dan wel je mag een keer raden! Bonoo’s doen het nog beter als de zogenaamde volksvertegenwoordigers en met Griekenland waar de top het meeste graait, daar kan het volk het gelag betalen en dit gaat in Nederland ook gebeuren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s