Verantwoordelijkheid

Wilders hanteert de stelling “Geen cent meer naar Griekenland”. Volgens Wellink en Bos is dat een volstrekt onverantwoordelijk standpunt. ‘Nu geen cent meer naar de Grieken, betekent uiteindelijk veel meer centen naar de Grieken,’ aldus Bos. ‘Wilders heeft de verantwoordelijkheid mensen uit te leggen hoe het in elkaar steekt en dat doet hij niet. Hij vertelt niet het hele verhaal.’ [bron]

Echt. Ik begin nu mijn zelfbeheersing te verliezen.

Heeft u ooit van Bos, Wellink, deJager of wie dan ook een kostenplaatje gezien dat toont wat het de Nederlandse belastingbetalers kost als we voor 1) de optie Wilders of 2) de optie Wellink/Bos kiezen ?

Nee toch? Dus Wellink moet zijn v**ze g*re muil houden. Wellink en zijn companen hebben nooit het Nederlandse volk eerlijk voorgelicht over wat deze EU betekent voor de Nederlanse belastingbetaler. Om nog maar te zwijgen over IceSave en DSB.

Wellink is slechts bezig de banken en zijn ECB (waar hij een baantje hoopt te krijgen) uit de wind te houden. De Nederlandse belastingbetaler kan hem aan zijn reet roesten: solidariteitsgemeenschap, weet u nog?

Update: JCdeJager laat ons nu weten dat een faillissement van Griekenland ons tientallen miljarden euro’s gaat kosten. Laat dat even op u inwerken en vraag u af: is u ooit verteld dat dit het risico was van het EU lidmaatschap (danwel van Nederland, danwel van Griekenland)?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s