“Het wordt gewoon wel wat soberder”

We hebben jarenlang gedacht dat de sky the limit was. Iedereen liep binnen. Maar het wordt gewoon wel wat soberder.” [bron]

Zegt dus Nout Wellink, de man die wil dat miljarden en miljarden van uw belastinggeld als solidariteitsbijdrage naar Zuid Europa worden gestuurd, gewoon omdat het kan.

Want zeg nou zelf, u bent toch binnengelopen de afgelopen jaren? Toch? Niet dan?

 

Advertenties

8 thoughts on ““Het wordt gewoon wel wat soberder”

 1. U bedoelt de banken zijn binnen gelopen bij de Nederlanders en de leiders hebben daar geen pijn aan blijkens de bonussen en de hoge salarissen van de banken wegens hun knullig en strafbaar beleid, daar is niets goeds van te verwachten! In het bedrijfsleven en bij de middenstand lagen zij al lang op straat. Gelijke monniken gelijken kappen, maar in dit kloten land is dat helaas niet zo! Weg met deze bank een bank voor het volk en niet van de zogenaamde elite kliek!

 2. Als wij zijn binnen gelopen dan zijn Wellink en kornuiten zeker niet te voet gegaan.

 3. Het is een strijd tussen bankiers en politici. Bankiers krijgen hun centjes van hun klanten en politici van de belastingbetaler. Wie gaan de gaten vullen? Volgens mij zijn de banken aan het winnen.

 4. Kennelijk mag de schatkist wel leegraken, maar mogen er geen banken omvallen.

 5. Wil ik er nog een ding aan toevoegen. Volgens mij zijn de banken hoofdverantwoordelijk voor het gat in Griekenland. Zij hebben Griekenland de kredieten verleent.
  Als je in Nederland geld nodig hebt om een huis te kopen of een bedrijf op te zetten, wordt je door een mangel gehaald voor je dat geld krijgt. Kennelijk was dat voor Griekenland niet nodig.

 6. We worden al gemasseerd dat ’t geld niet meer terug komt…

  En tju… iedereen liep binnen, behalve ik weer… #slaperddatikben

 7. Ik denk dat de banken i.i.g. wel overstag gaan. Mochten ze immers nog een keer aankloppen voor een volgende kapitaalinjectie dan konden ze wel eens voor een gesloten deur komen te staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s