Osama Bin Laden Poll op Maroc.nl

[bron: maroc.nl]

Advertenties

9 thoughts on “Osama Bin Laden Poll op Maroc.nl

 1. Da’s echt geen slechte score, 1:5 voor “schurk”. Aannemende dat alleen mocro’s hebben gestemd.
  Ik zou zeggen dat de integratie gelukt is.
  Proficiat Job.

 2. “Osama Bin Laden is een martelaar die een gerechtvaardigde strijd voerde”, aldus de Vijfde Colonne van de geitenneukers. Zij tonen het gelijk van Theo van Gogh nog maar eens aan.

 3. Ah.. de maroc’s gaan ook pollen.
  Meten is weten, moeten ze hebben gedacht.
  Best wel pienter

 4. Vroeger op school nog voordat de PvdAllahtonen onze leerboeken had vervalsd leerde ik een spreuk uit onze nationale geschiedenis: “Een mooie moslim is en dooie moslim.”

  Volgens dat concept hebben de Amerikanen van Osama wel een heel mooie moslim gemaakt.

 5. Is obl wel echt dood? Hoe groot is de kans dat Obama de dood van obl heeft voorgewend, enkel om zijn tanende populariteit op te krikken? Een duiker is van plan om het lijk op te sporen en er foto’s van de maken, DNA-onderzoek, etc. Laten we dat afwachten. En wat die in ons land wonende, nota bene gesubsidieerde allahschreewers roepen neem ik al jaren niet serieus. Ik neem niemand serieus die religieuze hersenspinsels najaagt. http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=13351

 6. Wat die poll op Marok.nl betreft, ik denk dat de liefde wederzijds is.

  En wat de dood van Bin Laden betreft ben ik niet overtuigd. De Amerikanen hebben de bewijzen verdonkeremaand. Daar zal wel een reden voor zijn, maar die reden is fout. Als men denkt dat het NIET tonen van de film van de zeemansbegrafenis en het NIET tonen van de foto’s van de dode Bin Laden iets afneemt van het ongenoegen van de moslims dan heeft Amerika het fout. Men blijft hoe dan ook ontevreden. Dat kan niet anders want het is de aard van het beestje. Een moslim zit niet lekker in zijn vel, hij is opgevoed met leugens en onwaarheden, fabeltjes en onvervulbare verlangens. Een moslims blijft altijd ontevreden, omdat zijn geloof onmogelijk is, de beloftes die gedaan worden zijn kolder.

  Er is wel heel goed over nagedacht om de begrafenis op zee te houden, er is geen mogelijkheid om het lijk op te diepen, het verrotte karkas is al opgevreten door de paling. Haaien eten geen rottend vlees. Niemand zal dus een bedevaartplaats kunnen maken, omdat niemand weet waar in de oceaan het vliegdekschip voer.

 7. is iemand hier ├╝berhaupt bekend met de geschiedenis van Bin Laden , of zijn jullie gewoon hersenloos rechtse propaganda aan het schreeuwen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s