DrKromzwaard doet naam eer aan

Advertenties

6 thoughts on “DrKromzwaard doet naam eer aan

  1. Een stille hoop als islam en sharia zijn intrede zou doen in de EU, wat ik niet zie, en onze mister dr Kromzwaard gaat over de schreef, dat ze hem onverdoofd stenigen.

  2. Een cliënt van mij koopt wel eens bij de Turkse winkel, daar is ook een Turkse slagerij, en dat vlees gaat door voor halal, niet echt natuurlijk, maar ze doen alsof. Gezien de erbarmelijke omstandigheden waarin gewerkt wordt, de aftandse koeling en de onhygiënische toestanden in het slachthuis is de kwaliteit niet al te best. Die cliënt kwam paar maanden geleden thuis en zijn gehakt was GROEN van binnen, en hij terug naar de slagerij. Daar deed men laconiek. Het had volgens hen te lang in de verpakking gezeten.

    Gezien de stellingnames van Dr. Kromzwaard moet ik stellen dat ik inderdaad hoop dat Martijn de Koning veel en vaak ritueel geslacht vlees zal eten. Het zal zijn zelfverkozen dood inluiden. Alleen mensen zonder gevoel willen vlees eten dat bij de dieren onherstelbaar leed heeft veroorzaakt. Als Martijn de Koning geen gevoel heeft dan is dat zo. Maar noem het cynisme of noem het lik op stuk. Boontje komt om zijn loontje. Een ieder mens krijgt wat hij verdient. En ik gun Martijn de Koning wat hem toekomt. Laat hem eens tartaar proberen, liefst flink gekruid dan proef je de bacteriën niet.

  3. Op 2:25 glundert die Mekka Food pipo helemaal:
    “Statistisch staat vast dat in 2040 in Europa meer moslims wonen als niet-moslims, dus voor ons alleen een plus”.

    De combinatie van hebzucht en onnozelheid is dodelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s