Sheikh Fawaz roept op tot provocaties en haatzaaierij

Hoe Wilders’ oproep om de Koran te verscheuren volgens de rechtbank binnen de grenzen van de wet valt? En wat te denken van zijn beledigingen aan het adres van onze Profeet? En dat dit alles zogenaamd onder de noemer van het politieke debat gedaan mag worden?

“Maar ja, aan de andere kant zet de rechtbank met dit oordeel de deuren wijd open voor provocaties. Een uitgelezen kans voor ons om daar ‘dankbaar’ gebruik van te maken. Oog om oog, tand om tand, provocatie om provocatie en haatzaaierij om haatzaaierij.” [bron]

Advertenties

4 thoughts on “Sheikh Fawaz roept op tot provocaties en haatzaaierij

  1. Dit is toch vrijheid van meningsuiting! De heren zijn toch leuk bezig geweest met die onzin! De Amsterdamse toneelschool valt erbij in het niet! Daar boven in moet eens een grote schoonmaak gehouden worden, want een vis begint meestal te rotte aan de kop!

  2. Bovendien hanteren die haatbaarden toch altijd “nek om oog, nek om tand”? Ik bedoel, ze herkennen redelijkheid nog niet al staan ze er boven op. Maar ja, in de slachtoffer rol duiken is hun eerste reflex. Gelukkig zijn er nu ook rechters die daar doorheen prikken.

  3. Meestal horen kleine Marokkaantjes wel eens de uitroep dat ze terug naar hun eigen land moeten! En ik las laatst ergens dat een Marokkaantje tegen een homo had gezegd dat die homo terug moest naar zijn eigen land!

    Welnu, schelden is vaak het na-brabbelen van wat men verteld is. Aan Sjeik Afwasborstel is te verstaan gegeven dat hij haat zaait en dat hij daar mee op moet houden. Dan wil hij zelf ook wat zeggen en dan gaat zijn intelligentie niet zover om de boel om te draaien, maar hij keuvelt al het voorgekauwde voort. Hier in Nederland zijn kinderen op ca tien jarige leeftijd al zo knap dat ze een schifting kunnen maken. Een jongetje bijt een ander toe een supporter te zijn van Ajax, dan zegt de ander: “maar jij bent een supporter van Feyenoord!” (tegenstelling) Het zou dom zijn om te zeggen dat die ander ook een fan van Ajax is. Sjeik Abfall heeft dat niveau nog niet bereikt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s