WTF momentje op Marxisme Festival 2011

Wat zegt het doekenvrouwtje daar nou precies op 01:10-01:15 op notabene het Marxisme Festival ?!?! (iets met te veel belasting betalen).

Advertenties

4 thoughts on “WTF momentje op Marxisme Festival 2011

  1. Een Monty Python momentje: Wuthering Heights (De woeste hoogte) uitgevoerd door het seinvlaggen genootschap. (de boodschap onderdanig maken aan de vorm)

    Een Van Kooten en De Bie momentje: wedstrijdje zo snel mogelijk Kronkels (van Simon Carmiggelt) opzeggen. (alleen de mensen bekend met het werk kunnen het begrijpen)

    Een Dunya Henya momentje: het verkeerde verhaaltje op de verkeerde plaats afraffelen. De boodschap en de vorm zo tegenstrijdig laten zijn dat niemand er nog een touw aan vast kan knopen. Een vrouw kan geen moslim zijn. De vrouw in het algemeen is namelijk het slachtoffer van de islam. Een moslim kan geen Marxist zijn. Het was Karl Marx die stelde dat religie de opium voor het was was. Een Marxist kan niet te veel belasting betalen. Als men te veel belasting betaalt dan is men niet betrokken bij de samenleving, dan is men niet solidair. Als men van mening is dat men persoonlijk te veel belasting betaalt dan is men een individualist, dan zou men zelf moeten kunnen nadenken. Maar een vrouw met een hoofddoek geeft te kennen het zelfstandig nadenken te hebben afgezworen. En dat is nog een reden waarom zij geen Marxist kan zijn. Ik kan mij niet voorstellen dat er één werkgever is die verstandelijk er over nagedacht heeft om Dunya Henya een goed salaris te geven, ze is het niet waard. Maar er zijn altijd domme mensen, bijvoorbeeld de organisatoren van het Marxisme Festival 2011 die Dunya Henya vragen om te komen. Het enige dat de islam en het Marxisme gemeen hebben is dat beiden moreel failliet zijn, maar dat is een zeer neuvere basis.

    Zou Dunya Henya eigenlijk wel weten dat ze een beetje belachelijk is?

  2. Nou, ik vind het niet zo’n gek verhaal. Ik vind de plaatsing hier, de kop, de begeleidende tekst en de reacties hierboven overdreven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s