Debtocracy, of de zieke geest van de neo-socialist

“De [sinds decennia democratisch gekozen] overheid deed slechte dingen met ons geld en daarom hoeven we de schulden niet terug te betalen!”. Ofwel: aanschouw de zieke geest van de huilie-huilie socialisten in de “documentaire” Debtocracy en verkrijg een inkijkje in het verwrongen wereldbeeld van de neo-socialist. Iedereen is schuld behalve wij, dat is de teneur. Geen woord over pretpark Griekenland met z’n waanzinnige verzorgingsstaat en de dodelijke wurggreep van vakbonden, corruptie en belastingontduiking.

2 gedachten over “Debtocracy, of de zieke geest van de neo-socialist

  1. De politiek heeft geen pakje maar een ton boter op zijn hoofd, die de grote jongens spaart om de middenstand en de het volk een schuld op zijn nek te geven. Houdt ze stom en dom dan houden wij ze wel arm. De politiek en de grote parasieten het land uitgooien, vervolgens uit de EU stappen en orde op zaken zetten.

  2. Tja, een land vol met mensen die dus als zodanig denken. Van mij mag je best zo denken en daarnaar leven. Maar niet met mijn centen!!!
    Van wie hebben ze dat geld gekregen, en wat zijn de beweegredenen daarachter geweest?
    Bedenk wel dat in Nederland onze totale hypotheekschuld iets meer dan 600 miljard euro is, en onze spaartegoeden op de bank plusminus 300 miljard bedragen. Een verschil van 300 miljard in de min. Overigens levert die 300 miljard 5% rente per jaar op. Dat moet je toch ook aan het denken zetten.
    Als je hard werkt, je uitgaven een beetje bekijkt en zorgt dat je een buffer hebt, moet het wel lukken. Maar o wee als de klad er in komt, en de economie het af laat weten. Dan zitten wij in hetzelfde schuitje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s