Praktijklessen uit New York

Uitgaand van de praktijklessen in New York is gezonde aandacht voor je eigen land, je eigen afkomst en je eigen geschiedenis, een uitstekend startpunt om innerlijke kracht en tolerantie te ontwikkelen. (Ik benadruk: stártpunt!) Vul tenslotte, beste lezer, zelf maar in wie deze aandacht (dit startpunt, dus…) jarenlang in een kwaad daglicht hebben gesteld en andere culturen op een belachelijk paard van heiligheid hebben gehesen, en je weet wie het huidige klimaat van intolerantie en geestelijke desoriëntatie, op z’n minst voor een aanzienlijk deel, gezaaid heeft.
De ooit zo populaire weg-met-ons-mentaliteit (die een rabiate blogger van de Vrije Universiteit zelfs tot zijn kernwaarden rekent ) is niets minder dan een uiterst destructieve vorm van decadentie. [bron]

Hans van Willigenburg

Advertenties

One thought on “Praktijklessen uit New York

  1. Onze eigen eerste en tweede kamer hebben zitten snurken, oftewel onze mensen van de domme proberen te houden of te criminaliseren en dat noemt zich volksvertegenewoordigers je bedoelt zakkenvullers zeker! Enkel de multinationals hebben zij gediend om de boel naar de haaien te laten gaan. Verdeel en heers is het toch bij die lui, houdt ze dom en stom met de media en de democratie en de overheid houdt ze arm!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s