Heeft Hitler zich ooit klip en klaar uitgesproken over het geweld tegen joden?

Heeft Hitler en consorten zich ooit klip en klaar in het openbaar uitgesproken over het geweld dat de nazis tegen joden en communisten gingen inzetten? Ik denk het niet, men sprak in abstracties over ‘Endlösung der Judenfrage’ net zo goed dat de PVV vaag blijft over wat ze werkelijk gaat doen met moslims die zich in haar ogen onvoldoende aanpassen en die niet meewerken aan hun deportatie uit Europa.

Een groot deel van de PVV aanhang beseft niet eens dat de hetze van deze partij tegen moslims en immigranten uiteindelijk vreselijke gevolgen zal hebben. Dit zijn de ‘wir haben es nicht gewusst’ types van de toekomst. Daarom zeggen nu ook veel PVV’ers in alle oprechtheid dat ze het verafschuwen wat Breivik heeft gedaan. Wat men niet durft of intellectueel niet aankan is zich realiseren dat de polariserende en stigmatiserende politiek van de PVV met haar mono-causale denktrant uiteindelijk alleen maar kan leiden tot bloedvergieten. [bron]

Dus Sargasso Carlos beschuldigt Wilders van Taqiyya? Carlos en Wilders lijken meer op elkaar dan Carlos graag zal erkennen.

Overigens: alsof dit niet duidelijk genoeg is. Bovendien, Mein Kampf is geschreven in 1924; tot 1930 werden tienduizenden exemplaren verkocht, en tot 1933 maar liefst 5,5 miljoen exemplaren.

Update: Reeds in 1919 schreef Hitler een brief waarin hij zijn afkeer van de Joden duidelijk maakte.

In the letter, Hitler writes: “Its final aim, however, must be the uncompromising removal of the Jews altogether.”

Advertenties

One thought on “Heeft Hitler zich ooit klip en klaar uitgesproken over het geweld tegen joden?

  1. Dan wordt het nu tijd dat de echte volksdemocratie in werking komt, omdat we na WOII enkel demoncratie hebben gekregen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s