Kansenjongeren in Engeland

Luisteron! (mirror op youtube)

Advertenties

3 thoughts on “Kansenjongeren in Engeland

  1. Dit hadden we in Amsterdam ook. Palingtrekken werd verboden: rellen. Alweer een hele tijd geleden. Wel eens in Amsterdam geweest wanneer een of andere kutclub een of andere kutbeker had gewonnen of verloren? Ik stond er middenin op het Leidse Plein, ergens jaren 90. Bloemenhandel in de fik, plunderingen, vernielingen.

    Als je UK journalisten volgt op Twitter kun je weten dat het er niet zachtzinnig aan toe gaat. Natuurlijk moet orde hersteld worden en moeten de ouders van die pubers keihard worden aangesproken, maar ik word moe van simpel populisme. Dit zijn merendeel jongeren die bij gebrek aan politie de dagen van hun leven hebben. Inbreken, vuurtje maken, vernielen. Zonder de gevolgen te overzien.

    Laten we asjeblieft ophouden met het over-versimpelen van ideeen. Zoals Wilders of PVV niet verantwoordelijk is voor Breivik zo is het gros van de inwoners van Londen niet verantwoordelijk voor een paar honderd jongeren en een tekort aan politie. Zeker weten dat er ook witte jochies tussenzitten. Die noemen we tokies. Om ons te distantieren.

  2. Kunst om z’on reactie uit te lokken, de verantwoordelijken zitten in de top, goed voorbeeld doet goed volgen, conclusie slecht voorbeeld!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s