Peter -Breivikje- Breedveld slaat D66 politicus in gezicht

Peter Breedveld, de weblogger die geen moment onbenut laat om te spuwen op die vieze PVV´ers met hun losse handjes, sloeg vandaag D66 politicus Thijs Kleinpaste met een krant in zijn gezicht. En waarom? Om niets. Als je tegen Peter Breedveld zegt dat hij lult, en iedereen weet dat Peter Breedveld lult, dan slaat hij je dus in je gezicht….

Vandaag was het nog een krant, maar welk wapen gebruikt Peter Breedvik morgen, of volgende week? Breedveld is al een tijdje zichtbaar aan het radicaliseren. Laten we hopen dat hij door de AIVD in de gaten wordt gehouden…

Advertenties

5 thoughts on “Peter -Breivikje- Breedveld slaat D66 politicus in gezicht

  1. Hij weet bij wie ie het doet wss. Bij sommigen had ie een flinke kleun op de neus terug gehad.

  2. De enige gedachte die bij me opkomt bij het horen van de naam Breedveld is: “wie was dat ook al weer?” En dat is de juiste gedachte, want Breedveld is de aandacht niet waard! Sinds enige jaren is zijn weblog verzand in knullige houterige stellingen die kant noch wal raken.

    De enige prestatie van Breedveld is om de bewaking roepen de laatste keer dat hij voor de TV-camera kwam. Erg veel te melden heeft hij dus zelf ook niet. Bekrompen gedachten en een te grote schijterd om zich te uiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s