Flip de Kam: dump Zuid Europa, ze zijn reddeloos verloren

“Het onderliggende probleem is dat, zowel economisch als cultureel, de verschillen tussen noord en zuid zo groot zijn. Hoe langer we die erkenning uitstellen hoe groter het probleem wordt. We draaien ons zelf het moeras in.”

Hier de hele uitzending.

4 gedachten over “Flip de Kam: dump Zuid Europa, ze zijn reddeloos verloren

  1. Eindelijk iemand die het recht voor zijn raap zegt! Het is te hopen dat de PvdA dinsdag zijn poot stijf houdt om zijn stemmers niet verder het moeras in te drijven. De hoop op de rest waaronder zelfs de SP heb ik allang opgegeven die spelen enkel het spelletje van demoncratie!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Laat Griekenland zijn eigen drachme weer invoeren! hebben zij de zaken weer op orde dan kan zij weer terug komen. Die praatjes van Kees Jan de Jager moet hij op een kleuterklas verkopen, maar niet aan het volk van Nederland! Draaien en liegen en bedriegen tegen beter weten in, zodat wij in de ellende komen te zitten en niet meer terug kunnen. Liever een half ei dan een legen dop. Wordt hij door de bilderbergers met een goede job beloond om ons de das om te doen! De zaken stinken behoorlijk met die wapen leveranties aan Griekenland door Duitsland en Frankrijk en Amerika? Vuil spel spelen klinkt hier weer doorheen!

  3. Hoezo de crisis is toch bijna opgelost? 50% kwijtschelding van de schuld. Waarom niet gelijk 100% kwijtschelding, we zijn toch al de sjaak.

  4. Overigens blijkt die 50% niet de helft van hun totale schuld, doch slechts van het bezit van schuldpapier door banken. Dat is 28% van de totale schuld van Griekenland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s