“Kleverigheid bij sommige kinderen”

U had het topic natuurlijk al op Geenstijl gelezen: “RK-kerk wist allang van seksueel misbruik”. Maar toen ik het document waarin deze “”onthullingen” worden gedaan las, moest ik onderstaande passage toch drie keer lezen omdat je je eigen ogen niet gelooft:

De oorzaken van het misbruik vloeien voort uit de tijdgeest, aldus het opperhoofd van de katholieke misbruikbrigade. Meer specifiek: “kleverigheid van sommige kinderen door te wekelijke flauwe huiselijke opvoeding.”

De enige kleverigheid kwam godverdomme van die hypocriete godsvrezende kleuterneukers!

4 gedachten over ““Kleverigheid bij sommige kinderen”

  1. Maar als lid zijn de eerste en tweede kamer zijn, da’s een vak apart om je lippen op elkaar te houden om de smeerlappen, die bij het OM zitten aan te pakken!

  2. Maar natuurlijk, die arme jurk en mijterdragers worden verleidt door de kleverige jeugd. Satan!

  3. In het stripverhaal Christendom is Satan de standaard evil sciemtist/bad guy. Zonder hem zou er geen christendom zijn en zouden sjamanen en priesters zich alleen bezig hebben gehouden met kruidendokteren. Van Jezus krijgen relietjes prikkels maar van de gevallen engel Lucifer een compleet orgasme. In de evolutionaire ontwikkeling van de menselijke intelligentie is iets ergens flink blijven steken. Geloven in goden is zeau 100.000 V.C.

    *alle deeltjes Battle Pope opnieuw lezen gaat.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s