Episch: Maarten van Rossem buigt voor Dion Graus

Weet u het nog? Het zelfbenoemde geweten van links Nederland, Maarten van Rossem, die voortdurend spuugt op zogenaamde fact free politics van rechts, en dan met name van de PVV zoals u zult begrijpen. Deze man lachte in DWDD Graus uit vanwege zijn optreden tijdens de verhoren van de commisie de Wit:

‘Na tweeënhalf jaar studie is Graus er niet achter dat ABN Amro reeds genationaliseerd is.’ En zelfs: ‘Hier zien we fact free politics in volle glorie.’

Iedereen die de zaak een beetje had gevolgd wist beter: de NOS had met opzet de beelden zodanig verknipt dat Graus er als een ontwetende sukkel uitkwam. Naema Tahir veroordeelde dit gedrag van de NOS zeer scherp in een column in Buitenhof. Kustaw Bessems kwam daar gisteren met een column overheen:

De werkwijze typeert Van Rossem: demagogie, overtuigend gebracht als onderkoelde analyse. En hij kiest met de malle Graus de zwakste tegenstander, is niet bang om te trappen tegen iemand die al ligt. Onaardig, maar ook electoraal interessant. […] Maar als linkse politici een echte, eigen populist willen, zetten ze hem op kop. ‘Maarten’ is de perfecte PvdA-Pim, de ideale linkse Geert.

De totale déconfiture van Maarten van Rossem dus.

En Maarten van Rossem schijnt dat nu ook te begrijpen. En dus buigt hij voor Graus. Episch. Take it like a man van Rossem!

Advertenties

3 thoughts on “Episch: Maarten van Rossem buigt voor Dion Graus

  1. Ik zou graag zien dat Maarten van Rossem het zelf erkent, ik heb namelijk mijn twijfels of hij het wel beseft hoe dom hij is. Middels een ander de ergste schande afwenden is geen excuus maar een uitvlucht.

  2. Wat wil je, Maarten leest alleen maar kranten en dan nog alleen maar NRC en Volkskrant. Hij is gewoon niet goed geïnformeerd. Echt een babyboomer. Denkt dat ie de wijsheid in pacht heeft en dat het universum om hem heen draait.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s