Newt Gingrich SLAMS CNN

Gingrich heeft natuurlijk een punt, en zet de CNN moderator behoorlijk in de hoek.

Echter, laten we niet vergeten dat deze zelfde Gingrich de man was die president Clinton als een maniak achtervolgde in de Lewinsky zaak en alles deed om Clinton onderuit te halen. Later bleek hij zelf een verhouding te hebben tijdens zijn huwelijk. Kortom, Gingrich is een vuile hypocriet, maar hij heeft gelijk dat hij hier de media een veeg uit de pan geeft.

CNN had dit alleen mogen gebruiken indien het een bewezen feit was en het tevens zou aantonen dat Gingrich A zegt en B doet.

Advertenties

2 thoughts on “Newt Gingrich SLAMS CNN

  1. Al die gladjanussen in de politiek zouden niet langer dan vier jaar in de politiek mogen zitten met hun bijbanen en al meer! Dat fenomeen brengt de corruptie via de voordeur binnen, waarin wij nu tot onze strot mee vol zitten! Genoeg is genoeg en niet zo als een zog en we hebben nog niet genoeg!

  2. Hij heeft een punt???? Jôh, toe nou!
    Hier is de media voor. Om de psychische stoornissen van politici bloot te leggen. En deze man is echt ziek, een pathologische leugenaar met idiote ideeën. Hij maakt duidelijk dat hij van zijn god dispensatie aangaande de christelijke huwelijkstrouw heeft gekregen en dat dat ALLEEN VOOR HEM GELDT. Je weet toch, dezelfde god die hem heeft opgedragen: ‘Zuiver Amerika van sodomieten en overspeligen.’
    En dàt maakt kans op 4 jaar lang aan wereldtouwtjes trekken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s