“Ik begrijp er sowieso niets van dat spelers hun shirt uittrekken”

‘Een belachelijke actie. Ik snap best dat die jongen onder spanning staat en dat er veel met hem gebeurt, maar dit neem ik hem zeker kwalijk’, aldus Koeman. ‘Ik begrijp er sowieso niets van dat spelers hun shirt uittrekken. Dat is onder mijn bewind ook nog nooit eerder gebeurd. Ik hoop dat hij beseft dat hij een grote fout heeft gemaakt.'[bron]

Aldus Ronald Koeman vandaag, nadat John Guidetti een tweede gele (en dus rode) kaart kreeg nadat hij zijn shirt uittrok omdat hij scoorde uit een penalty.

4 gedachten over ““Ik begrijp er sowieso niets van dat spelers hun shirt uittrekken”

  1. Heeft Koeman geen testosteronproductie of issie zwaar gristelijk? Die jongens zijn niet alleen voetbalsterren, ze zijn ook sekssymbolen. Laat ze lekker showen, ze hebben mooie sportlijven.

  2. Sorry hoor, maar dit is echt appels en peren vergelijken. John Guidetti trok zijn T-shirt uit tijdens de wedstrijd (nadat hij een strafschop had benut en eerder in de wedstrijd al geel had gekregen). De bovenstaande foto laat Ronald Koeman zien na de halve finale van het EK in 1988. Destijds trok hij zijn T-shirt dus na het eindsignaal uit, om zijn T-shirt te ruilen met de Duitse international Olaf Thon. Uiteraard is het weinig respectvol wat hij vervolgens met Thons T-shirt deed, maar dat is een ander verhaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s